- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Sakin ol evlad.Ergen kim ortada.
sent via GSC
Bu arada bu fikred devletin bankasından kredi çekmeye utanmıyormu?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakin ol evlad.Ergen kim ortada.
sent via GSC
Hayir iste yaniliyorsun, aldilar ama resmi olarak 01.01.2016 da gecerli oldu o transfer.Barça transfer yasağı varken ardayı aldı isterse kiralarlardı yani alabilirler ama oynatamazlar atletico vitoloyu aldı sevilladan laspalmasa kiralayacaklar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimi"?>
soru neydiSana soru sordum niye cevap vermiyorsun?
Kimi"?>
Hayir iste yaniliyorsun, aldilar ama resmi olarak 01.01.2016 da gecerli oldu o transfer.
Feghouli geldi misoru neydi
Banane Fikretten ya, yine tonla pislik peşinde koşuyor şerefsiz herif.Sakin ol evlad.
Bu arada bu fikred devletin bankasından kredi çekmeye utanmıyormu?
Oyle bir sey mumkun degil cunku kiralik verebilmesi icin once resmi olarak transfer edebilmeleri gerek, bu da en erken 01.01.2018 de resmi olarak olabiliyor. Yani suanda birini almaya kalksalar bile en erken resmi olarak 01.01.2018 de gecerli oluyor. Bu da su demek, bu yaz kimseyi alip kiralik da gonderemezler.
Senin gibi ergenlerin birçok kez küfürlerine sansür olarak adını zikrettiği arouna kone de sivasta oynayacak ondan da bir gol yazabilirsin.
15 bin kişiden mi etkilenmiş. Bunları kim çalıştırıyor çok merak ediyorum hep aziz
Fikreti sana sormadım geneldi ama tabiki cevab hakkın var. şükrüye laf sokmanda hoş değil sana yakışmazBanane Fikretten ya, yine tonla pislik peşinde koşuyor şerefsiz herif.
Pepe transferinden dolayı fazla yalanmadı nedense Fiko. Beklentilerimi karşılamadı forumdaki sempatizanları, biraz hayal kırıklığına uğradım.
sent via GSC
Bunu kastetmistim zaten, cezalari 1 Ocak'a kadar surecegi icin o tarihe kadar kadroya yazamiyorlar.Doğru değil. Atletico'nun cezası "registration ban" yani kadroya kaydetme yasağı. Atletico şu an da istediği oyuncuyla sözleşme imzalayıp transfer edebilir, sadece 1 Ocak 2018 tarihine kadar kendi kadrosuna kaydettiremez yani oynatamaz. Ama ister 6 ay sadece antremanlara çıkarır ister kiralar.
Ama Beşiktaş'la böyle bir anlaşma yapacaklarını sanmıyorum, bunun ne Beşiktaş'a ne Atletico'ya bir faydası olmaz. Atletico adamı alırsa Ocak'tan sonra CL'de oynatmak isteyecektir çünkü.
Sakin. Özele gel.Burada seni ilgirendiren ne de insanlara ergen sıfatını yüklüyorsun.
Önce git kendi apaçiliğini engelle sonra millete laf sokmaya çalış