Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Galatasaray'ın en iyi oyuncusunu göndermeye çalışıyorlar bir de Galatasaray'ı güçsüzleştirmeyin diyenlere Galatasaray'ı aşağılıyor diye iftira atıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne o başı sen mi çekeceksin.Bu sene de şampiyon olamazsak GS ile arama mesafe koyarım gerekirse bırakırım diyen kaç kişi var
Bunu sen mi diyorsun, tek amacın milleten alıntı yapıp ''ooo bu sana şunu yazdı ooo şu sana bunu yazdı olan adamsın''. Sonra adamları birbirini kışkırtınca ikisini birlikte raporlayıp bundan zevk alan bir ruh hastasısın. Verdiğim örnek Kasımpaşa olabilir ordan oyuncu aldığımız için ama ilk başta ne yazmışım yerli oyuncu diye, Can olsa hedefim dediğim gibi Can'a yazarım. Senin Can ile derdin ne orda bir çok kişi hedef gösterilebilir.
Demin.
Melo basın yoluyla itibarsızlaştırıldı, gönderildi. Sneijder basın yoluyla itibarsızlaştırıldı, yine de taraftarlardan çok isteyen var ama gidecek gibi. Önümüzdeki sene de eminim aynısı Muslera'ya yapılır, sonra buradaki kekolarda haa evet şu kadar sene de şu kadar gol yedi zaten daha iyisini buluruz diye destekler. 1 tane gazetede Selçuk 4 milyon euro alıyor ama oynadığı futbola bakın diye haber göremezsiniz. Selçuk yüzde 99 pas isabetiyle oynadı, Selçuk'un istatistikleri Pirlo'yu geçti bilmem ne haberler hep bu ekseriyette. Değerli bütün oyuncularımızı gönderdik. Bugün Sneijder 33 yaşında İtalya'da olsa Belhanda'yı da almamış olsak 2'si aynı anda gündemimizde gelse herkes Belhanda, Sneijder'in ayakkabısını temizler falan der. Hepimiz Sneijder'i isteriz. Bu yönetimin aptal transfer anlayışını eleştirmek Sneijdersporculuksa öyleyim kendi adıma. Selçuk'un yerine adam almamışsın, ön libero tek Tolga var, 2 tane kanat lazım, Maicon hariç diğer stoperler bile cacık sen hala Sneijder'in olduğu mevkiye 10 milyon verip adam alıyorsun. Öncelikli transfere bak![]()
Sneijderci ya da Tudorcu diyerek taraftarı ötekileştirmeye gerek yok. Ben Sneijder'i sevdiğim için kalmasını istiyorum ve kalırsada fayda sağlayacağını düşünüyorum. Sneijder'i istemeyenlere de küfür edecek halim yok ama doğal olarak eleştiride bulunabilirim. Onlarda bana neden Sneijder'i seviyorsun takıma zarar veriyor diye eleştiride bulunabilir. GSC'de herkes aynı düşünse sıkıcı olurdu, forumun amacıda saygı çerçevesinde tartışmak değil mi zaten. Bu arada ceza demişken söyleyeyim 7 yıldan beri üyeyim 1 gün bile ceza almadım. GSE olmak için yetkili kişilerden anlayış bekliyorum saygılarSneijdercilere bakıyorum hep ceza almıslar öfke kontrolü yok adamların yazık burda hepimizin amacı GS degil mi? Bırakalım sneijderi orta sahaya 2 eleman alalım
Kişisel sayfamdan paylaşıyorum artık duyumları. İyi nolsun.Iilik senden lo
Duydum yaniyormussun
Bu sene de şampiyon olamazsak GS ile arama mesafe koyarım gerekirse bırakırım diyen kaç kişi var
Emrah YıldırımSneijderci ya da Tudorcu diyerek taraftarı ötekileştirmeye gerek yok. Ben Sneijder'i sevdiğim için kalmasını istiyorum ve kalırsada fayda sağlayacağını düşünüyorum. Sneijder'i istemeyenlere de küfür edecek halim yok ama doğal olarak eleştiride bulunabilirim. Onlarda bana neden Sneijder'i seviyorsun takıma zarar veriyor diye eleştiride bulunabilir. GSC'de herkes aynı düşünse sıkıcı olurdu, forumun amacıda saygı çerçevesinde tartışmak değil mi zaten. Bu arada ceza demişken söyleyeyim 7 yıldan beri üyeyim 1 gün bile ceza almadım. GSE olmak için yetkili kişilerden anlayış bekliyorum saygılar
Öyle bir twiti yokEvren Göz: Yönetim Sneijder'e gelecek yıl kadro planlamasında seni düşünmüyoruz dedi. Sneijder ise takımda kalmak istediğini söyledi.
Yazık yazık...
Google amca yalan dolanla dolu. Sende yalanlar içinde boğulmuşsun. Kanıtlayamayacağın konuda yorum yapma bir daha Hadi şimdi uza.Kafanmi ıyi yoksa billur mu geçiyorsun
Aç yaz google a isim yok sana bunu bulacağım
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uza diyen benim postuma gelmez şampiyonGoogle amca yalan dolanla dolu. Sende yalanlar içinde boğulmuşsun. Kanıtlayamayacağın konuda yorum yapma bir daha Hadi şimdi uza.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam işte bende NE ALAKA? diyorum.
Galatasaray'ın en iyi oyuncusunu göndermeye çalışıyorlar bir de Galatasaray'ı güçsüzleştirmeyin diyenlere Galatasaray'ı aşağılıyor diye iftira atıyorlar.
yaw he he salakca ithamların için çok yanlış bir hedef seçtin. bu kadarda korkma candan ondan bundan senle aramda an itibariye herhangi bir diyalog geçemez şu saatten sonra hadi eyw.