Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan Delikanlı gelmiş fikirlerini yazmış ve hemen ceza almış. Burada yazdığı sıralarda genelde aynı fikirde olmazdım kendisiyle de .ne yapıyonuz burda memleket mi kurtarıyonuz.. altı üstü taraftar forumu lan... yazdıkların da en ufak bir yanlış yok. ne oldu şimdi hakana ceza verince her şey halloldumu. bırakın insanlar fikirlerini özgürce açıklasın. burayı seviyorum. burda ki gençlerle muhabbet yapmayı seviyorum.. insanları soğutmayın forumdan...

adam 5 paragrafta 20 kere küfür etmiş hocam gözden kaçırdınız heralde

En iyisi imza olarak Wesley ve Selçuk yollanmalı yazalım ikisini ayrıştırınca olmuyor

Muhattap olmayacağını söyleyen sendin alıntı yapanda sensin, önce kendini söylediklerini bir yap zaten benle muhattap olmazsın

la kardeşim yazıb duruyorsun her yazdığındada hakaret itham var şunları yapma işte agresifliğini başka alanlara yönelt benim peşimi bırak senle işim olmaz şu saatten sonra

Feghouli
Belhanda
Gomis
Maicon
Lang
Durmisi
Lemina
Imbula

Bunlar gelsin kim nereye gidiyorsa gitsin

Ben suanki takimda muslera haric hepsinden NEFRET ediyorum

Tm arkadaşlarlar sneijder için kavgaya tutuşmayalım, kaptan selçuk sözkonusu olsa nöbet boyunca tartışalım ama çürük 1 portakal için birbimizi kırmaya değmez.
Soyisminin hakkını veren birine benziyorsun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yasin selçuk oynayacağına sneijderi takımda tutsunlar hala sözümün arkasındayım. Ama Sneijder geldiğinden beri inanın elmanderli dönemdeki futbolun yarısını oynamıyoruz. Burada en büyük defo sneijder den kaynaklanıyor. Ne hücumda onun kadar etkili olabiliyor(tek yaptığı kendini sola çekip içeri top şişirmek) ne de takım savunmasında etkili. Yani bana kalırsa sneijder gidecekse hiç üzülmem ama yerine elmander tarzı bir forvet şart.

Aga yanlış anlamada alakası yok full yanlış hatırlıyorsun. Bizde ertesi sene devre arasına kadar olan durumda Ujfalusi sakatlanıyordu, Selçuk'un formu düştü, Dany- Cris'i aldık, Engin hayatının sezonunu geçirmişti sonra oynamamaya başladı galiba ceza yemişti hatırlamıyorum, Hamit geldi o da bok gibi oynadı sağolsun, Elmander zırt pırt sakatlanıyordu. Zaten Burak'la Umut'u aldığımız için sistem otomatik çöktü çokta bişeye gerek kalmadı:D O sene devre arasına kadar baya eleştiriyorduk takımı zaten çok kötüyüz diye, sonra devre arası Drogba- Sneijder gelince zaten toparladık o transferler yapılmasa o sene şampiyon bile olamazdı takım çünkü gerçekten kötüydü. Bizim ilk seneki kadro istikrar yakalayacak bir takım değildi 1 sene çok iyi oynadılar ama o kadar. Bak bu dediğin bile Selçuk medyasının algısı ciddi diyorum.

bu GS sözlüğün yarısı fenerli yarısı beşiktaşlı.neden adını fbjk sözlük olarak degiştirmiyo?

Flaş | Mehmet Demirkol: Tudor'un Galatasaray'da sezonu bitirmesi Türk futbol tarihinin en önemli olayı olur.

Gitmesi değil defolması gerekli.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok gitmezler aga. Geçen sene kaç maç izleyemedim sırf şu üçünün denyoluklarından. Millet Tolgaya sövüyor vallahi inan o bile Selçuk tan daha çok inisiyatif alıyordu maçlarda. Bu üçü oynarsa bu senede, 4. Bile olamayız çok net

Hakan Delikanlı gelmiş fikirlerini yazmış ve hemen ceza almış. Burada yazdığı sıralarda genelde aynı fikirde olmazdım kendisiyle de .ne yapıyonuz burda memleket mi kurtarıyonuz.. altı üstü taraftar forumu lan... yazdıkların da en ufak bir yanlış yok. ne oldu şimdi hakana ceza verince her şey halloldumu. bırakın insanlar fikirlerini özgürce açıklasın. burayı seviyorum. burda ki gençlerle muhabbet yapmayı seviyorum.. insanları soğutmayın forumdan...

İsteyen istediğini yazar adam gibi yazmak kaydıyla. Kaldı ki msjı da tam okumamışsın arada bana da küfür etmiş. Dışarda burnunun kırılmasına yol açacak lafları yazan aptal bir Alman liselisi için free speech şikayetinde bulunmayalım. Kendisi forumdan şutlanması için imza toplanan tek kişidir. Yaklaşık 100 adet GSCli Sneijder - Anti Sneijder demeden bu flütçüyü forumdan dehlemek için birlik olmuştur. Buna rağmen utanmadan hala post atıp millete küfür ediyor. Adamda mahrem yöreler arasındaki mesafe kadar ar kalmamış. Adam dediysem de cinsiyetini tahmin ettiğimden yoksa adamlığın yanından bile geçemez o şopar.

Quakerboy bir şeyler cizmiş yine.
Cepten copy paste da yapamıyorum şimdi yazısını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt