Biraz gec oldu ama alinti yapmadan gecmeyim dedim.
Helal olsun sana Furkan. Objektif yorum yapman ve en onemlisi de kisileri degilde Galatasaray'i dusunmen.
Gunlerdir sneijder sneijder sneijder yazanlar oldu. Ama karsi dusuncede olanlara etmedikleri laflar kalmadi. Ama selcuk selcuk diyenler var, Allah askina bu forum'da selcuk'u oven biri var mi ya?
Gelen gideni aratiyor, bu konuda haklilar, ornek olarak melo'yu soylemem yeterli zaten ama bu sezon bambaska bir transfer politikasi izleniyor, 3 tane tas gibi oyuncu aldik, kimse inkar etmesin, sirf sneijder gidecek diye bu oyunculara bok atmaya gerek yok. Transfer sezonu oncesi bunlar kimseyi alamaz diyenler oldu, kasimpasa'dan oyuncular alacagiz diyenler oldu... iyi oyuncular aliniyor, sonra da niye bu oyunculari aldilar gerek yoktu diyen oldu, yok maliyetli niye aldilar, 2 yildir kotu takim izliyoruz yaw, birakin maliyeti falan, iyi oyuncular alindi siz ona bakin. Dursun'a da istediginiz kadar kufur ve hakaret edin ama bir gercek var, bu adam 2018'e kadar kalacak.
Birakin kisiler uzerinden gitmeyi. Gectigimiz sezon takimin en iyisi Bruma, maclari izleyince en cok heyecanlandiran ve keyif veren Bruma'yi sattilar, ben bir Bruma hayrani olarak bu kadar uzulmedim...