Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökmen özdenak ahhh uhhhh oyunclara cok para veriliyor pepe icin cok parar verilyor, GS aldigi oyuncular cok alyior.
sonra sneijder indirim yapsin 3 sene uzatsin senelik 4 miyon €.
be kardesim bukardami tutarsiz olur insan. birde muhabir oluyorlar.
tam kalsin 1 sene daha diyebilir ama uzatmak ne ? kac yasina kadar oynayacak bu oyuncular.

Kaiserslautern Lukas Spalvisi kiralamis

Valla denemekten zarar gelmez eğer gönderemiyorsak şimdilik. Bize gelmeden önce o kadar da berbat bi oyuncu değildi zaten. Bizdeki saçma sapan takıma uyum sağlayamamış olabilir.

Vurdumduymazligini birakirsa, faydali olabilir. Yoksa bende söyle bir alici göz ile baksam, fizigine yapisina, takiminda görmek isterim belki. Tempodan düsmemesi lazim, tudordan beklentim zaten vurdumduymaz savruk adamlarin yeteneklerini son raddeye kadar cikarabilmesi esek gibi calistirarak...

Aldigi ücret can yakiyor, ama gönderemezsek yapacak birsey yok. 2 aliyordu galiba...

gökmen özdenak ahhh uhhhh oyunclara cok para veriliyor pepe icin cok parar verilyor, GS aldigi oyuncular cok alyior.
sonra sneijder indirim yapsin 3 sene uzatsin senelik 4 miyon €.
be kardesim bukardami tutarsiz olur insan. birde muhabir oluyorlar.
tam kalsin 1 sene daha diyebilir ama uzatmak ne ? kac yasina kadar oynayacak bu oyuncular.

Adam büyük troll her üç lafından ikisi aslanlar gibi futbolcuya dayalı düzen ve canlı genede eğlenceli adam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz gec oldu ama alinti yapmadan gecmeyim dedim.

Helal olsun sana Furkan. Objektif yorum yapman ve en onemlisi de kisileri degilde Galatasaray'i dusunmen.

Gunlerdir sneijder sneijder sneijder yazanlar oldu. Ama karsi dusuncede olanlara etmedikleri laflar kalmadi. Ama selcuk selcuk diyenler var, Allah askina bu forum'da selcuk'u oven biri var mi ya?

Gelen gideni aratiyor, bu konuda haklilar, ornek olarak melo'yu soylemem yeterli zaten ama bu sezon bambaska bir transfer politikasi izleniyor, 3 tane tas gibi oyuncu aldik, kimse inkar etmesin, sirf sneijder gidecek diye bu oyunculara bok atmaya gerek yok. Transfer sezonu oncesi bunlar kimseyi alamaz diyenler oldu, kasimpasa'dan oyuncular alacagiz diyenler oldu... iyi oyuncular aliniyor, sonra da niye bu oyunculari aldilar gerek yoktu diyen oldu, yok maliyetli niye aldilar, 2 yildir kotu takim izliyoruz yaw, birakin maliyeti falan, iyi oyuncular alindi siz ona bakin. Dursun'a da istediginiz kadar kufur ve hakaret edin ama bir gercek var, bu adam 2018'e kadar kalacak.

Birakin kisiler uzerinden gitmeyi. Gectigimiz sezon takimin en iyisi Bruma, maclari izleyince en cok heyecanlandiran ve keyif veren Bruma'yi sattilar, ben bir Bruma hayrani olarak bu kadar uzulmedim...

Sneijder'e hakaret edenler, Galatasaray futbolcusuna lakap takanlar zaten Beyoğlu beyefendisi tarzında yazıyorlardı ama sadece Sneijder'i savunanlar karşı tarafın düşüncesine saygı duymuyordu.

Son derece normal şekilde yazışırken Sneijdersporlu muhabbetine girip insanları çıldırtanlara tek keime lafın var mı? Onlar çok mu saygılı karşı düşünceye? Göbekli portakal argümanına mı saygı duyalım?

sino gidiyor yerine ben arfa aliniyor ne yapardiniz???

kabulmu ula ft hocamin en istedigi topcuydu alirlarsa sasirmayin

Ersin Düzen: "Galatasaray, Feghouli'ye yıllık 3 mil €'dan 4 yıllık sözleşme teklif etti. West Ham United'a teklif 5 mil €
Cevap bekleniyor"

Bu transfer ozaman 1-2 haftaya gerceklesir

Sneijder'in gittiğini varsayalım gitti Beşiktaş'a imza attı bu gitsin diyenlerin hepsi adamı hain yapar bu 1,
Beşiktaş aldı diye de iyi transfer diyen bile olur..
Şimdi hala verim alınabileceğine inanmasam desteklemem Sneijder'in kalmasını kaldı ki,takımın sorunu Sneijder felan değil medya çok algı yapıyor Sneijder bizimle kaldığı ilk günden beri..
Gelelim Belhanda varken Wesley oynar mı sorusuna bal gibi oynar..
Belhanda Nice'de 8 numara pozisyonunda gayet başarılı maçlar çıkardı alırsın Selçuk beyi yedeğe ki hakediyor yedek kulübesini koyarsın oraya Belhanda'yı yanına da iyi bir savaşçı 6 numara mümkünse yeni transfer kanatlara da bir Feghouli Kono artık kim gelirse bekleri de hallettin mi canavar gibi takım olur Galatasaray..
Bu sorunu böyle çözmek gerçekten aptallık ki Sneijder gibi oyuncu yıllık ücretinde de bir miktar indirim yapar ama bunu sadece ondan istemek haksızlık herkesten isteyin örneğin 2.5 üstü adamlardan mesela niye Belhanda gibi bir adama 8 milyon € verip maaşını 2.5'a sabitlemedin ? Gelmezmiydi? Koşarak geldiler Gomis'e imza parası verdiğin yıl neden sana 1.yıl 2.5 veririm çünkü imza parası verdim diye pazarlık yapamadın 3 aydır transfer görüşmesi yapıyoruz diyorsun dersine böyle mi çalıştın?
Bana verin 20 milyon € bütçe bu kadar pazarlığı bende yaparım..
O zaman Galatasaray'ı yönetme kalibiyetini nerede arayacağız biz insan zam yaptığı adamdan indirim ister mi ya?
Komedi gerçekten Gomis Belhanda Maicon kağıt üstünde iyi transferler ama asla bir transfer başarısı değil hepsi olduğu fiyatların hatta 1-2 tık üstüne geldi maaşları da bol sıfırlı..
Sneijder giderse bu takım batar açık söyleyeyim..
Alex'siz fenerbahçeye döner..
Yerine Ben Arfa almadıkça..
Ya da muadili kalite..
Geçen sene Galatasaray Sneijder'in oynamadığı vasat 15.sırada ki takımlara bile zorlandı..

Real o dönem Robben'i de gönderdi. Robben de sıkıntılı o zaman?

Inter'deki mesele herkesin malumu zaten. Sözleşmede indirim istediler. Sneijder de kabul etmedi. Net 6 milyona yakın alıyordu. O dönem Inter saçma sapan yönetiliyordu ve bu tür büyük oyuncuları gönderip dibe vurduklarını kendi taraftarları da söylüyor.

Robben de sikintiliydi evet. Ayrıca 9 puan farkla şampiyonluk kaçınca takımı emanet ettikleri adamları gönderme kararı aldılar. Inter de acaba neden ücreti düşürmek istedi.

Biz 4. Olunca takım liderlerine ceza kesemiyoruz. Keşke selçuk ta gönderilse. Ama o olaylarda tudor un yanında olduğu için gondermiyorlar. Keşke semih de gitse de şu ölü toprağı atilsa üzerimizden.
Bu arada yönetim de gitsin bir zahmet onu da savunmuyorum. Ama koru körüne bu adamı da savunmayacagim. Giderse de çok sevinirim.

Egemen bey O zaman pp nuzu değiştirmek zorunda mı kalacaksınız.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayır ama donku selçuku sezon boyu oynatırsa heralde tudoru da eleştiririz

avatara tudoru koymam da kişisel olarak kendisini desteklemem değil, TD makamını sneijdere tercih etmemdir

Ersin Düzen: "Galatasaray Corchia için Lille ile görüşüyor. Kulübü oyuncuyu satmak istiyor ama Corchia, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt