Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli için bu maliyetler çok normal bence. Keşke gelse hatta daha az miktarlar konuşuluyor.

Valencia'da eserken evet ama şu haline 4 milyon bonservis 2.4 milyon € maaşın bir lira fazlasını vermem gelmiyorsa gelmesin adamın talibi mi var kimse yüzüne bakmıyor..
Kusura bakma Galatasaray markasını kullanamayan gerizekalı yöneticiler olunca size normal geliyor bu paralar..

Aslında yapısı filan tam futbolcu tipi ama dediğin gibi tam bir vurdumduymaz. Sanmıyorum ondan fayda sağlayabileceğimizi, birde ciddi maaş alıyordur. O yüzden satabilirsek fena olmaz belki rotasyonda da iş yapabilir ama çok net değilim donk konusunda.

Fesih edilirse de olur sözlesmesi, bana kalirsa cok fazla ödüyoruz. Iyi oynasa bile karsilayamaz o ücreti.

kasımpaşa crew :redface:

25bfcf9c9a5449d5a87003da1a2b8586.jpeg

Kusura bakmayın ama renkdaşlar kanıma dokunuyor Tarık Çamdal'ın kampta olduğu Sneijder'in olmadığı bir kamp..
Wesley'in 1 yıllık maaşı = Tarık'ın bonservisi hatırlatıyım..

Benim de zoruma giden buydu ama artık rahatım. Koskoca bir markaya iyi veda etmek zaten Dursun gibi birine iltifat olurdu. O'na o kadar şerefli bir eylemin nasip olmaması iyi birşey.

Taraaftara da layık. 15 sene daaha beklerler. İnşallah Galatasaray zarar görmez bu sürede. Tek derdim o. Yoksa bu meselede tarafını Dursun'dan yana koyanlar sportif olarak en acı şeyşeri yaşamalarını dilerim söz konusu Galatasaray olmasa.

Orta saha'ya buyuk ihtimal 1 oyuncu alacaklar, donk kalirsa sasirmam

Donk'un takımda kalma ihtimaline kılıf bulmaya çalışmayınız.
Orta saha yok takımda. İçimizden halledeceğiz. :asd2:
Gönderilmeli tabi ama göndermeden önce bi denensin de görelim. Stoperde de olur. En azından az buçuk fayda görelim adamdan.

Tudor güya koşan basan durmayan bi takım istiyor ama ilk yazdığı selçuk varya bu haberleri ya selçuk yaptırıyo ya dursun tudorun haberi bile yoktur çünkü sneijder daha çok mücadele ediyor selçuktan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kameni ve Volkan varken kimse Muslera'yı aramaz merak etme ama 10 numarası olmayan takım Sneijder'i sırtında taşır..
Şuan fenerlilerin ağzının suyu akıyordur eminim..

Göndermeye çalıştığımızı herkes biliyor bedeli de ortada istedikleri an alabilirler. Buyursunlar alsınlar. Ama alex ı gönderen Aykut ve Aziz bu adamı almaz emin ol. Alırlarsa da sırf nispet için alırlar bir sene olmadan gönderirler. Ancak artık onlar da o kadar zengin değil.

İnsan birşeyin değerini kaybetmeden anlamaz abi 5 yıl olunca kaşarlandı eskidi sanıyorlar ama Wesley Sneijder her zaman Türkiye'nin en iyi oyuncusudur..
Geldiği ilk günden gittiği güne kadar..
Onu stadyumda eminim çoğumuz izledik canlı ben böyle bir oyun görüşü böyle bir zeka görmedim Hagi'den sonra gelmiş geçmiş en iyi 10 numara kimse Hagi olamaz onunla asla kıyaslamıyorum zaten..
Ne Felipe ne Misimovic ne Lincoln tırnağı edemez..

Donk orta saha topcusu degil ama iyi bir stoper olurdu ondan

mus

lang-maicon-donk-carole

imbula-tolga

feghuli-sneijder-belhanda

gomis

Sneijder'in gidip gitmeyeceği tüm transfer politikasını belirleyecek. Sessizlik maalesef bundan

Ne alaka yav. Takımda sağ-sol bek yok. Orta saha transferi en büyük ihtiyaç e sağ kanat yine boş bunların sneijderle alakası yok. Tek olay belhandanın mevki ve alacağı forma. Sneijder kalırsa kanatlar belhanda-X sneijder giderse kanatlar garry-X olacak

Valencia'da eserken evet ama şu haline 4 milyon bonservis 2.4 milyon € maaşın bir lira fazlasını vermem gelmiyorsa gelmesin adamın talibi mi var kimse yüzüne bakmıyor..
Kusura bakma Galatasaray markasını kullanamayan gerizekalı yöneticiler olunca size normal geliyor bu paralar..

youtubeda biraz fussball izlemeni tavsiye ederim sana
COK NET fussball cahilligi hastaligina yakalanmisin

feghouli muthis bir adam

son yillarin en iyi transferi acik ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt