- 1 Şubat 2009
- 25.082
- 25.259
- 3.468
Sneijder'in gidip gitmeyeceği tüm transfer politikasını belirleyecek. Sessizlik maalesef bundan
Nasıl gidecek ya bu adam? İpler komple elinde. Yönetim yok yere camianın canını sıkıyor. Beynini sevdiklerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in gidip gitmeyeceği tüm transfer politikasını belirleyecek. Sessizlik maalesef bundan
Feghouli için bu maliyetler çok normal bence. Keşke gelse hatta daha az miktarlar konuşuluyor.
Aslında yapısı filan tam futbolcu tipi ama dediğin gibi tam bir vurdumduymaz. Sanmıyorum ondan fayda sağlayabileceğimizi, birde ciddi maaş alıyordur. O yüzden satabilirsek fena olmaz belki rotasyonda da iş yapabilir ama çok net değilim donk konusunda.
Kusura bakmayın ama renkdaşlar kanıma dokunuyor Tarık Çamdal'ın kampta olduğu Sneijder'in olmadığı bir kamp..
Wesley'in 1 yıllık maaşı = Tarık'ın bonservisi hatırlatıyım..
Orta saha yok takımda. İçimizden halledeceğiz. :asd2:Donk'un takımda kalma ihtimaline kılıf bulmaya çalışmayınız.
Seten kolpanınn tekiİBRAHİM SETEN @ibrahimseten 3 dk.3 dakika önceDaha fazla
sneijder, dursun özbek'e "bu sezonun 4.5 milyon €'sunu almadan bir yere gitmem" dedi..başka derdin wes efendi?
varya bu haberleri ya selçuk yaptırıyo ya dursun tudorun haberi bile yoktur çünkü sneijder daha çok mücadele ediyor selçuktanTam begenecektim ts ve fb gordum vazgectimBjk taliscayi alamazsa anca babayi alir
ts fb yarisir seneye sanki
Kameni ve Volkan varken kimse Muslera'yı aramaz merak etme ama 10 numarası olmayan takım Sneijder'i sırtında taşır..
Şuan fenerlilerin ağzının suyu akıyordur eminim..
Niyeymis onu da yazmis mi?Bayram Tutumlu feguli hayal demiş?
Valencia'da eserken evet ama şu haline 4 milyon bonservis 2.4 milyon € maaşın bir lira fazlasını vermem gelmiyorsa gelmesin adamın talibi mi var kimse yüzüne bakmıyor..
Kusura bakma Galatasaray markasını kullanamayan gerizekalı yöneticiler olunca size normal geliyor bu paralar..