Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghoulinin son 2 yılı vasat geçti+Bilic düşünmüyor+Oyuncu buraya getirilmeyecek bir para kazanmıyor+West Hamla anlaşılmış=h.o

ota sahaya kaliteli topçu alınmazsa yine besiktasin şampiyonluğunu izleriz

3 milyon yalan haberdir yahu bizde asgari ücret 3.3 değil mi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.5 milyona westham ile anlasildi deniyor 2 gundur ama simdi 5 milyon olmus.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Ne alaka yav. Takımda sağ-sol bek yok. Orta saha transferi en büyük ihtiyaç e sağ kanat yine boş bunların sneijderle alakası yok. Tek olay belhandanın mevki ve alacağı forma. Sneijder kalırsa kanatlar belhanda-X sneijder giderse kanatlar garry-X olacak
Belki de maliyet açısından?

Arkadaş ne lanet bir kadromuz varmış. Kanatları Feghouli Konoplyanka bile yapsan 2 bekin eksik, orta sahan rezalet. Al al bitmiyor eksikler.

Mesela itibarsızlaştırıyorunuz bu adamı dayanaksız olarak. Adam derbi fakiri takımı 4 senenin 3'ünde derbilerde canavar yapan oyuncualrdan biri. Hemen her derbide asist golü var bu sezon dışında. Juve'si, Reali, TR Kupası finali, Süper Kupa vs.derken bütün finalleri almamızda bir numaralı aktör. Bunun dışında da büyük bir marka, reklam vs. Bu konuda Alex'i de katlar.

Hep beraber yaşayıp göreceğiz. Sneijder'in yeriyle O'nu itibarsızlaştırıp, türllü türlü ali cengiz oyunlarıyla O'nu gönderenlerin ne kadar değer göreceğini insanların gönlünde hep beraber göreceğiz. Bir tarafta kahraman kahraman olacak, diğer tarafta Galatasaray hainleri.

Hocam Galatasaray in izlemediğim maçı yok. Senin bu söylediğine bakarsak sniejder in mac seçtiği apaçık ortada. Ben bahsettiğin maçlar dışında müthiş performansının sürekliliğini göremiyorum. Ancak geçmişe bakacak olursak kesinlikle savunmuyorum 2 sezon muhteşem oynayan Selçuk u niye yerden yere vuruyorsunuz deme hakkım var mi yok mu?

Sabri nin bordo maçını nasıl kurtardığını söyleyip niye kovuldu deme hakkım var mi yok mu?

Engin baytar müthiş bir sezonun ardından bir olay yüzünden alt yapılara kadar neden sürüldü deme hakkım var mi yok mu?

Yıllardır başarısız bir takım var bu takımın da en baş oyuncusu bu adam... bu adam da gidecek sabri de gidecek selçuk da inşallah gidecek.

Teknik, pırpır oyuncuları çok seviyorum.
Bu yüzden bireysel açıdan Konop'u Feghouli'ye tercih ederim.

Ama sağ kanat daha zaruri bir ihtiyaç olduğundan Feghouli daha ağır basıyor. Keşke ikisi de gelse de buralar bayram yerine dönse.

bu sene en az 7 takım iyi düzeyde olacak bein yaptığı yatırımın karşılığını istiyor belli.

2 tane kanat(Kono+Feghouli)
2 tane Ön libero (Vanquier+Lemina/Asamoah)
1 tane de sol bek

Şunlar alınırsa gidenlerin kim olduğunu çok kurcalamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt