Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Feghoulinin son 2 yılı vasat geçti+Bilic düşünmüyor+Oyuncu buraya getirilmeyecek bir para kazanmıyor+West Hamla anlaşılmış=h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sanmıyorum, ben daha futbolcuya dayalı sistemin bittiği konusunda tatmin olmadım.Sneijderin bile burnunun sürtüldügü yerde, kimsenin borusu ötemez daha.
Beşiktaşa hayırlı olsun?
Bahtsiz bedeviyiz tuna![]()
Belki de maliyet açısından?Ne alaka yav. Takımda sağ-sol bek yok. Orta saha transferi en büyük ihtiyaç e sağ kanat yine boş bunların sneijderle alakası yok. Tek olay belhandanın mevki ve alacağı forma. Sneijder kalırsa kanatlar belhanda-X sneijder giderse kanatlar garry-X olacak
Rahat ol bişey olmaz. Top yapamazlar bu orta saha ile tıkanıp kalırlar zor maçlarda.Trabzon'un Medel ve Kucka hamlesi moralimi bozdu yaw.
4.5 milyona westham ile anlasildi deniyor 2 gundur ama simdi 5 milyon olmus.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Mesela itibarsızlaştırıyorunuz bu adamı dayanaksız olarak. Adam derbi fakiri takımı 4 senenin 3'ünde derbilerde canavar yapan oyuncualrdan biri. Hemen her derbide asist golü var bu sezon dışında. Juve'si, Reali, TR Kupası finali, Süper Kupa vs.derken bütün finalleri almamızda bir numaralı aktör. Bunun dışında da büyük bir marka, reklam vs. Bu konuda Alex'i de katlar.
Hep beraber yaşayıp göreceğiz. Sneijder'in yeriyle O'nu itibarsızlaştırıp, türllü türlü ali cengiz oyunlarıyla O'nu gönderenlerin ne kadar değer göreceğini insanların gönlünde hep beraber göreceğiz. Bir tarafta kahraman kahraman olacak, diğer tarafta Galatasaray hainleri.
o kadar paramız yok bu 3 lüden biri ilk 11 olacak alışmak lazım.
Vallahi öyle. En geç seneye türkiye kupasınıda verecekler ama buna eminim onda finale kalmasınlar floryaya gidip futbolcu dövecem
YouTubeArkadaş ne lanet bir kadromuz varmış. Kanatları Feghouli Konoplyanka bile yapsan 2 bekin eksik, orta sahan rezalet. Al al bitmiyor eksikler.