Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli transferini hızlıca bitirebiliyorlar neden şu orta sahayı alamıyorlar akıl alır gibi değil,De Jong,Hakan,Donk hala takımda toplam maaşları 5.5-6 bu maaşa 2 tane taş gibi orta saha alırsın

Akücüler nasılsınız mutlu musunuz? Şimdi ben burda hocaya hakaret ediyorun diye şikayet edebilirsiniz. Fakat 5 senedir varını yoğunu takımı için veren sneijder'i savunduğum için sneijdersporlu oluyorum ve siz bu yaftacılığı yaparken mod abileriniz sizin için hiçbir uyarıda bulunmuyor veya görmemezlikten geliyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
feghouli için ingiltereye gitmişken imbulayı da kiralamak lazım

o da tuncaya falan danışsın ne bileyim :D

Belki de maliyet açısından?
Hadi öyle diyelim
De jong kadro dışı bıraktık gitmiyor büyük sıkıntı çıkaracak 2.5 milyon euro havaya attık. Hakan balta sözleşmesi var hala. bu adamları topladın mı bir sneijder ediyor zaten.
Yedek forvet 2.1 milyon euro para alacak ayrıca, orta sahaya 1 adam alınırsa tolga ve selçuktan birisi yedek kalacak yine 2 milyon euro.

Nereden tutarsan tut elde kalıyor. Hiç bir ilgisi yok bence sneijderin gitmesi için bahane aranıyor sadece.

Onlar bu orta saha ile tıkanıp kalırlarsa Selçuk-Tolga-bir ihtimal Donk-De Jong orta sahası ile biz ne yapacağız peki hocam? :)
Ben bizim iyi olduğumuzu demedim ki zaten. Sadece Trabzon dan hiç bi halt olmaz, dönemlik yani bir kaç haftalık periyotta iyi giderler yine sönerler.

Ilk 5 de yer almazlar bence yine.

sent via GSC

Akücüler nasılsınız mutlu musunuz? Şimdi ben burda hocaya hakaret ediyorun diye şikayet edebilirsiniz. Fakat 5 senedir takımı için varını yoğunu takımı için veren sneijder'i savunduğum için sneijdersporlu oluyorum ve siz bu yaftacılığı yaparken mod abileriniz sizin için hiçbir uyarıda bulunmuyor veya görmemezlikten geliyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen onlara uyma, sen akillisin sakin ol

sneijder gidecegine göre konoyplanka da şart.

daha öncelikli yerler için dedim zaten belhanda nında neden alındığı çıktı ortaya; yeni sistem, sneijdersiz sistem.

Ben adama iyi yada kötü demedim zaten.Onu sahada göreceğiz bu sene zatende.Verilen bonservis ücreti şaka gibi.Kiralık oyuncu almayı aklına getiremiyor sanırım bizimkiler.

Feghouli ve kalibresi belli orta saha alınırsa Sneijder'in de olası gidişine pek ses edilmez herhalde. Sürekli bir şekilde Melo örneği veriliyor ama Melo sahiplenme, rakibi kışkırtma, psikolojik üstünlük gibi konularda çok daha başkaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt