Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menez,Eto'o,Vagner Love,Adebayor,Ezekiel,Elia,Varela,Gyan,Arouna Kone

Anadolu takımları kaliteli futbolculara sahip oldular.

pasalic + vainqueura fit olalım

Fit olmayanmı var yoksa buna,bu iki adam gelsin Tolga-Selçuktan sonra yine seviyeler atlarız Pasalic MOS olmasına rağmen skorada katkı veren bir oyuncu Vainqueur defansı toplayan bir oyuncu iş yaparlar.Vainqueur-Pasalic-Belhanda gayet iyi

Tarihimizde Sneijder'i göndermekten daha büyük bir ahmaklık varsa o da Fener'in teklif yapması üzerine telefonla kendisini arayıp beni alın başkanım diyen Emre'ye hayır yanıtı veren Adnan Polat'ın yaptığı ahmaklıktır. Kendi ayağına sıktığı gibi Skibbe ve Rijkaard iel kurmaya çalıştığı öyle ya da böyle bir sistem takımını da başlamadan çöpe gitti.

kesin yaşanmıştır bu olay

İmbula'yı bir kere izledim Stok City'de. Açıkcası miletin bahsettiği gibi topu alıp götüren bir adam değil. Tamamen defansif bir adam. Defansif olarak çok başarılı olabilir çünkü baya güçlü.Eğer İmbula gelecekse kesinlikle yanına bir 8 numara almalıyız buda Lemina kardeşimizdir.

Feghouliyi westhamda hiç izlemedim geçen yıl. Valenciada ki gibi oynarsa geçen yıl ki lens filan hal etmiş olur yanında.

karabüllükçü: Galatasaray ben arfayı takip ediyor, uygun bir durum oluşursa feghouliyi falan bırakıp oraya yönelir

Milan Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli: "Simon Kjaer'i çok iyi tanıyorum ama stopere ihtiyacımız yok."

bu fenere de yazık,bi emenikeyi satabildiler

Bu imbula wanyama kadar varmidir beyler?

veya kondogbia gibi defansif agirlikli box to box mudur

kesin yaşanmıştır bu olay

OLAY dogrudur polat kendisi acikladi. Emre sonra hayatinin en kötü tercihini yapti fenere giderek. Piskolojik anlamda, orada hic bir zaman oynayamadi. bize gelseydi cok büyük isler yapardi, su an ki IBB hali ile bile saha kaldirdi takimi 36 yasinda.

başıma birşey gelmeyecekse Ben Arfa yerine Feghouli'yi tercih ederim

Adam klas futbolcu
Evet iyi oyuncu ama benim konum o değildi. Bize karşı yaptıkları ortada, bu ve Galatasarayın teklifini komik bulanları, Galatasarayın Avrupa'ya gidememe durumundan bahsedenleri, kendisine Galatasaray için çalışma lutfu sunulup, kupalar kazandığı için kendini bu takımın üzerinde görenleri, taraftarı karşısına alanları, ben şahsen içime sindiremem.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt