Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu anda adı bizle geçen oyunculardan (imbula,lemina,feghouli,clichy,konoplyanka vs..)en çok istediğim adam kesinlikle lemina.bizim orta sahada eksikliğimizi giderecek adam bu bence.hem defansif hem ofansif zenginlik sağlayabilecek bir adam.selçuğuun yerine de oynar yanında da oynar gibi videolardan gorulen.

bir de pepe için yazayım yazmayacaktım ama artık bu kadarı da fazla oldu sanki.
pepe elbette ii oyuncu ama adım gibi eminim biz alsaydık yazacakları aynen şuydu basının.
geçen seneyi 150 gün sakat geçirmiş 34 yaşındaki dünyada hiç bir takımın (çin dahil)2 yıllık kontrat teklif etmediği adamı 2 yıllığına 10m ye transfer ettiler.

Evet iyi oyuncu ama benim konum o değildi. Bize karşı yaptıkları ortada, bu ve Galatasarayın teklifini komik bulanları, Galatasarayın Avrupa'ya gidememe durumundan bahsedenleri, kendisine Galatasaray için çalışma lutfu sunulup, kupalar kazandığı için kendini bu takımın üzerinde görenleri, taraftarı karşısına alanları, ben şahsen içime sindiremem.
Bu Ateş üfleyerek sönmez

Acikca söylemek gerekirse benim umrumda degil. Bize en cok cirkeflesmis adami dahi, Aziz Yildirim´in ellerinden almak, kendisine "herkes bir gün cimbomlu olacak" maskesini giydirmek yeterince zevk verir.

Yetenek olarak Ben Arfa ama Feguli daha profesyonel ve kendisini takima adapte edebilecek bir isim.

ayrıca elle tutulur bir nice performansı var yaşı 30,tamam çok yetenekli lafım yok ama Tudor'u da düşününce çalışkan olmayan bir Ben Arfa'yı nasıl idare ederiz bilmiyorum

YouTube
Taş gibi Merkez Orta Saha Chelseaden ayrılacak büyük ihtimal 1 sene sözleşmesi var 3 Milyona bitiririz.

portakal twitterdan kulübümüzü silmiş,yallah diyebiliriz artik

Feghouli, Belhanda, Gomis güçlü oyuncular. Top saklayabiliyorlar. Ayağa da oynayabiliyorlar. En çok sevindigim taraflardan biri de bu; rakipten top calamadigimiz gibi kazandığımız veya rakibin kaptırdığı topları ön tarafa attığımızda duvar gibi geri geliyordu ya da Sneijder acelece topu ayağından çıkararak olgunlaşacak atağı başlamadan sonlandırıyordu.

Imbula-Lemina efsane olur ama ben Vainqueur-Pasalic'e de fitim sonuç da ortasahamızda 2 tane ne üdüğü belirsiz adam oynuyor hem daha maliyetsiz olurlar

ben arfa fransada kaldı,menajeri daha gecen açıkladı.unutun ,bazen benden bile hayalperestsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt