Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eray

Cavanda Semih Ahmet Carole

Selçuk Tolga

Yasin Josue Rodriguez

Eren

Hayırdır ne yaylana yaylana konuşuyon lan.

YouTube

ilk göze çarpan özelliği hızlı ve çabuk ayakları da fena değil eksi yanı fiziği kötü gibi

göndereceğimiz oyuncuların niye bonservisini verelim kekmiyiz biz 1 milyon euro hatta 500 bin euro da olsa para kazanmamız gerekir.

Allahım ya, bu tinerciler kadar tiksinç, çomar, görmemiş bi taraftar grubu daha var mı acaba? Ulan takımlar, taraftarlarının ıq seviyesine göre sıralansa bunlar küme düşer.

Yok cidden, bu kafaya ulaşmak için tinerden ziyade extra maddeler lazım...

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ligin en iyi topçusu geliyorrrrrrrrr

Efsaneeeeeeeeeeeee

Durmisi arada kaynamış ama muhtemelen yeni sol bekimiz olacak Muzzi komisyonu affetmez.

Ben bu kulübü boşuna sevmiyorum :))

- Nasuhi abi Feghouli'de durum nedir?
+ Ciguli mi? Ciguli kim ya!

@selman

maicon realde oynasa oda aynı etkiyi yapardı

b6471e6477a420e695755051d50a084a--cap-dagde-html.jpg

Allahım ya, bu tinerciler kadar tiksinç, çomar, görmemiş bi taraftar grubu daha var mı acaba? Ulan takımlar, taraftarlarının ıq seviyesine göre sıralansa bunlar küme düşer.

Yok cidden, bu kafaya ulaşmak için tinerden ziyade extra maddeler lazım...

Hayatları bizim başarılarımızla geçti bırak az sevinsinler renktaş :D bana göre pepe transferi bunları uçuruma götürecek takımı karıştırır o yıllık ücretle

Adam gibi 1 hatta 2 sağlam orta saha ve sağ ve sol bek alınmazsa bu transferlerin bir boka yarayacağını düşünmüyorum. Hatta Sneijder giderse geçen seneden de kötü olabiliriz.

IMPARATOR'un kadroda yaptigi revizyonu Murh bile hayal edemezdi. Buyuksun Sn. Hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt