Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.70lik adamlarla oynadığında diğer mevkilerle dengeliyordun. Maicon dışında 1.85+ oyuncun yok. Bekleri de kısa seçersen duran toplar kâbus olur yine.goren de ilk defa 170 lik adam oynuyor bekimizde sanacak
pekiyabanci kaynaklar durmisi'ye 12 milyon teklif ettigimizi yaziyor, dolayisiyla yalan haber. heveslenmeyelim
BUYUK SNElJDER BU GECE ISTANBULA INIS YAPACAK
bizim sikinti pozisyon almakta hocam daha cok, yoksa kisa bek her takimda var. gecen sene 2 bekimiz de 180 ustuydu de ne oldu1.70lik adamlarla oynadığında diğer mevkilerle dengeliyordun. Maicon dışında 1.85+ oyuncun yok. Bekleri de kısa seçersen duran toplar kâbus olur yine.
1.70lik adamlarla oynadığında diğer mevkilerle dengeliyordun. Maicon dışında 1.85+ oyuncun yok. Bekleri de kısa seçersen duran toplar kâbus olur yine.
kloop falanda ilgilenmis sezon icindeMuzzi özcan direk menajeri heralde bu rızanın büyük ihtimal menajer kazığı gibi duruyor ama inşallah iyidir
KARSlLAMAYA GITMEYEN HERKESE EDECEK LAFLARIN VARDIR ILLAKI MUSAPAsil GS ucagi iniyor
Karşılayan yok mu bu garibimi![]()
Kameni iyi kaleci
Realde iki uzun stoper var. 1.80-85 civarı Kroos, Casemiro, Benzema, Ronaldo, Bale var. Dengeleniyor yani. Ben "futbolda beklerden biri uzun boylu olmalı" demedim. Kadronun geneli kısaysa, beklerden birini uzun tercih etmek daha mantıklı olur dedim.maicon neye alindi ?
realde marcelo carvejal cokmu uzun ?
bekler zer zaman hizli kivrak yirtici oyuncular olur.
Realde iki uzun stoper var. 1.80-85 civarı Kroos, Casemiro, Benzema, Ronaldo, Bale var. Dengeleniyor yani. Ben "futbolda beklerden biri uzun boylu olmalı" demedim. Kadronun geneli kısaysa, beklerden birini uzun tercih etmek daha mantıklı olur dedim.