Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muzzi özcan direk menajeri heralde bu rızanın büyük ihtimal menajer kazığı gibi duruyor ama inşallah iyidir

1.70lik adamlarla oynadığında diğer mevkilerle dengeliyordun. Maicon dışında 1.85+ oyuncun yok. Bekleri de kısa seçersen duran toplar kâbus olur yine.
bizim sikinti pozisyon almakta hocam daha cok, yoksa kisa bek her takimda var. gecen sene 2 bekimiz de 180 ustuydu de ne oldu

1.70lik adamlarla oynadığında diğer mevkilerle dengeliyordun. Maicon dışında 1.85+ oyuncun yok. Bekleri de kısa seçersen duran toplar kâbus olur yine.

orda bekler degilde orta sahaya alinan oyucular önemli olacak.
bekler her zaman biraz daha kisa dinamik cabui sprinter seklinde oyuncular olur.
örngein marcelo, carvjal madrid.

BUYUK SNElJDER BU GECE ISTANBULA INIS YAPACAK

giphy.gif

özür dilemeye geliyormus

maicon neye alindi ?
realde marcelo carvejal cokmu uzun ?
bekler zer zaman hizli kivrak yirtici oyuncular olur.
Realde iki uzun stoper var. 1.80-85 civarı Kroos, Casemiro, Benzema, Ronaldo, Bale var. Dengeleniyor yani. Ben "futbolda beklerden biri uzun boylu olmalı" demedim. Kadronun geneli kısaysa, beklerden birini uzun tercih etmek daha mantıklı olur dedim.

sneijder gidecekse neyin karsilamasi bu ?
ha gittigi zamen hizmetleri icin limani bos birakmasin.
ama coktan anlasip gitmis ise karsilama da komedi olur.

Son düzenleme:
Realde iki uzun stoper var. 1.80-85 civarı Kroos, Casemiro, Benzema, Ronaldo, Bale var. Dengeleniyor yani. Ben "futbolda beklerden biri uzun boylu olmalı" demedim. Kadronun geneli kısaysa, beklerden birini uzun tercih etmek daha mantıklı olur dedim.

stoper ve orta sahalar önemli gelen orta saha biraz iyi olmali iste kafa toplarinda.
melo gibi.

Dursunun tuzum degisim isi ne oldu acaba birakan zarar edemez ederse cebinden oder maddesi olacakti. 4 gozle bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt