Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akücüler çıldırdı wesleyin gidişini kutluyorlar. ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar @nevzatdindar

Feghouli için top futbolcuda.. West Ham ile sorun yok.. Futbolcunun kafası karışık biraz.. Menajerine davet gitti..

GSG SCOUT‏ @GSG_SCOUT 3 dk.3 dakika önce
Daha fazla
Galatasaray, Zenit'in Portekizli stoperi Neto için devreye girdi.

(Tuttomercato)

biraz da tespit s.çalım Furkancım.

Tudor istiyorsa Wesley gönderilmelidir, Fekat Wesley kalmak istiyorsa mutlak suretle Tudorun elini öpüp itaat etmeli diye düşünmekteyim.

Sosyal medyadan olmaz da tribüne yansırsa sıkıntı. Yoksa sosyal medyadan bir cacık çıkmaz bence de.

Ayrica sürekli basari beklenir yazdin ya ,basari herzaman bekleniyor zaten Sneijder'a özel bir durum degil ama Galatasaray tarihinde belki de ilk kez 2 sezon üst üste ilk 3 disinda kaldi,buna ragmen ben tribunde büyük bir protesto görmedim acikcasi,olsa zaten dursun baskan olarak kalamazdi.

Bizim taraftarin yaptigi protesto,maca gitmemek oluyor cogunlukla

#3 Felipe Melo

#3 Felipe Melo

Sayfa 1-2-3, bugün Sneijder'e söven zihniyete o aralar Melo girip çıkıyormuş/batıyormuşmuş. Bugün hala yeri dolmadı... Ne biçim zihniyettir bu arkadaş...

Yapacaklar canım kardeşim, yapacaklar, çünkü Türkiye'de bazı şeyler performansa dayalı değil, kulübün evladı isen gözün aydın.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Olmaz olsun öyle evlatlar.Evlat edebiyatıyla yıllardır hiçbir şey yapmadan milyonları hak etmeden cebe indiriyorlar.

6 oyuncu daha lazim

yine 3erli dalgalar halinde taraftari havaalanina gark ettirecektir Baskan

insallah ilk dalga Fegh - Lang - Vanquer

2. dalga ismi cikmamis bir sol bek - stoper - yedek forvet

bu transferleri bizzat havaalaninda sirtimda

BELHANDA
10

yazan formamla karsilarim

Maicon, Belhanda ve Gomis transferleriyle omurgayı sağlama alan Galatasaray'da tek eksik ön libero pozisyonu. Bu bölge için en güçlü aday ise William Vainqueur.

Juventuslu Asamoah ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Galatasaray, rotayı yeniden Romalı Vainqueur'e çevirdi. Daha önce yapılan görüşmelerde Roma'da kalmak istediğini belirten ve teklifi geri çeviren 28 yaşındaki orta saha, İtalyan ekibinin kadroda düşünmemesini açıklaması sonrası yeniden gündeme geldi.

Roma'da kalma ihtimali iyice azalan Vainqueur, Galatasaray'a iyice yakınlaştı. Oyuncusu bonservis ücretiyle almak isteyen Galatasaray, görüşmelere yeniden start verecek.

Sezonu Gomis ile birlikte oynadığı Marsilya'da kiralık olarak geçiren Fransız ön libero, 33 maçta forma giydi ve bu maçlarda 6 sarı kart görürken kırmızı kart görmedi.
OZEL: Vainqueur yeniden gundemde - Turkfutbol.com

Açıkçası güzel hamle olur hücumsal bölge aşırı güçlendi vainqueur tek yönlü olması da sıkıntı yaratmaz

nevzatın da yeni bilgisi oluyo herseyden.beinsportsdan şaşmayın arkadaşlar.feghouli istanbula gelmeye ikna olmuş,para konusulyomuş artık.

Alper ile ben vurguluyorum sadece ama bence 1-2 yerli transferine de hazır olun derim ben. Taraftarın genel beklentisi karşılanıp malum tepkiler düşünce açıklarlarlar yerlileri. 14 yerliyi tamamlayamıyoruz çöpler gidince. Öyle altyapıdan da 4 adam birden giremez kadroya malesef. İlk 18 için bile yerli kalmıyor. Ortasahaya alınacak ikinci isim ve sol bek belki yerli olur.

2018 i bekleyin arkadaslar ft hocam gelecek ozaman

tudorun ntvspordaki programdan sonra basarili olacagini dusunemiyorum hic hayal ettigim gibi biri cikmadi

ama futbolculara dayali duzeni yikmak icin iyi bir firsat

tudor temizler yeni baskanla birde ftyle yine aslan uyanir herkesi tek tek yer rahat olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt