Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli'nin gelmesini çok istiyorum, benim için tartışmasız en heyecan verici transfer olur şimdiye kadar. Ama 4,5 falan hiç zannetmiyorum açıkçası, eğer bu paralara gelirse çok ciddi transfer başarısı olur.

Yalnız verdiğiniz Twitter linklerindeki yorumlara bakıyorumda bizim taraftar futbolcudan ve futboldan hiç anlamıyor. Beğenmeyen, 3 asisti var sadece diyen tonla adam var. Forumun futbol bilgisi ve IQ seviyesi sosyal medyanın çok üzerinde.

1 sabri
2 sneijder
3 selcuk
4 semih

en tehlikeli 4 topcu

2 si gitti
1 tanesi gidiyor

o son kalan sinsiyide yollayacagiz insallah

#3 Felipe Melo

#3 Felipe Melo

Sayfa 1-2-3, bugün Sneijder'e söven zihniyete o aralar Melo girip çıkıyormuş/batıyormuşmuş. Bugün hala yeri dolmadı... Ne biçim zihniyettir bu arkadaş...

guzel link
saydiranlar arasinda Has Sneijderciler oldugu goze carpiyor, yani bu anlamsiz argumanin cenazesini kaldiran bir link post etmissin

#3 Felipe Melo

#3 Felipe Melo

Sayfa 1-2-3, bugün Sneijder'e söven zihniyete o aralar Melo girip çıkıyormuş/batıyormuşmuş. Bugün hala yeri dolmadı... Ne biçim zihniyettir bu arkadaş...

Adamlar doğruyu yazmışlar leş gibiydi o zamanlar.Orada da yazıyor zaten 1 tane hazırlık maçı oynamadı diye. gitmesi en doğru karardı yerine adam alamayan gerizekalılar yüzünden hala melo konuşuluyor forumda.

Fegh yazıldığı gibi 1-2 güne biterse yönetim ilk kez sulandırmadan, profesyonel şekilde üst düzey transfer yapmış olacak. İnşallah öyle olur

feghouli gelirse 2012 sezonundaki gibi bir top oynarız. Kanatlar içe kateden ve ortasahaya yakın oynayan isimlerden oluşacak.

---------gomis
garry-belhanda-fegho

arkasına melo tarzı defansif bir adam alın yeter şu hücum hattı her takıma 2-3 tane sallar

Gitmesinden yanayım.
Ancak gidişine en cok duygulanan ben olacağım.
O benim Galatasaray 'a gelmesine en cok sevindigim adam.
3-2 lik macin efsanelerinden.
Juventusu karlara gömen.
Volkani paramparça eden.
Dunya yıldızı olmasına rağmen sorun cikartmayan.
Yildizimiz var dedirten.

10
Wesley Sneijder

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta saha almadıkça hiç bir sorun bitmeyecek. Selçuk'la De Jong ile Tolga ile sezon bitmez.

Altinordu'dan birini alalim, yok mu orda iyi oynayan bir genc oyuncu

kardesim sneijder gitti diye uzuntulusun anliyorum

ama merak etme öcünüzü alip selcuguda yollayacagiz sizin icin
Yanına semih tarık umut Gündoğan donk yasin eray vb içi boş faydasızlarıda yanında götürsün bi zahmet

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma-Sneijder-Podolski üçlüsünden Feghouli-Belhanda-Gomis üçlüsüne. Bakalım uyumları nasıl olacak

Defansında komple değişmesi lazım

Yalnız melo dıye agladınızda adamın baslıgına gırdım herkes gıtsın yazmıs yazık

guzel link
saydiranlar arasinda Has Sneijderciler oldugu goze carpiyor, yani bu anlamsiz argumanin cenazesini kaldiran bir link post etmissin

Bence zaten iki case arasında çok fark var. Gitmek isteyen ve göndermek isteyen farklı bir kere. Wes'i daha geçen sene ceza ile göndermeye çalışmışlardı. Melo öyle değildi. Melo Inter'i duyunca kendisi çok istekliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt