Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kör ölür , badem gözlü olur..

Melo ilk yıllarında gercekten iyiydi, superdi. Ama son yıllarında futbolunda buyuk bir düşüş yaşadı, Selçuk gibi.. Sonra da kendi istegi ile gitti.

Forumda o yıllara ait yazılanları oku istersen. Forum bolunmustu.. Artık kalması her iki taraf için de zarar veriyordu, ve gitti. Tıpkı su an Sneijder olayı gibi.. O da gidecek..

Biz ileriye bakalım. Italyanın bidonu bizde kral oldu. Italyada futbolu unutan Sneijder bizde yeniden dogdu. Ve her guzel sey gibi ayrılık vakti geldi. Yeni Melo da bulunur, yeni Sneijder de.. Paradan haber ver sen..
Taraftarın endişesi zaten bu, yeni Melo hala bulunamadı, yeni Sneijder bulunur mu acaba korkusu. Yarın Sneijder gitsin, yerine ismi geçen Feghouli ve orta sahaya lemina, imbula gibi iki tane kaliteli oyuncu alınsın kimse bişey demez, diyemez.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Kanatlari degistir... Iceri kat ederse Gomisi neden aldik ? Eren neden duruyor? Bize orta acan kanat lagzimki hazirlik macinin ozetini izlersen hep orta acildigini gorursun... Yani ben Boyle anladim oyun sablonumuzu hazirlik macina istinaden

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis yerden daha etkili yalnız. Ek olarak 2012 yılında da sağdan soldan çok orta yapılıyordu. Benim demek istediğimi anlamamışsın.

melo sniejder ve tum gsli topculardan birsey bahsedecegim

gsli topcu once kulubunu sevecek kendini gsden ustun görmeyecek kim olursa olsun

bu clubde HAGI oynadi beyler hemde tum sevdasiyla oynadi

ayni sevdayi ben bugun bizim faal topcularin icinde bir muslerada görüyorum baskada kimse yok

herkes gidebilir muslera haric

gs taraftarida bu gs sevgisi olmayan adamlara taparak cok buyuk yanlis icindeler

bu takim bir 6. bir 4. oldu 2 senede 1 tane derbi kazanamadi avrupada rezil oldu
cok cabuk unutuyorsunuz bunlari

Galatasaraydan bahsediyoruz bir 4. bir 6. ve derbi alamamis

alayi defolup gidebilir hepsinden nefret ediyorum
88232BA0420B7E89BB23937BFC736DF52.gif

Mehmet Arslaner ağabeyim, sayın Erman Türker'in yeni avatarı ve TAG'ı hakkında ne gibi bir yorum yapacağını merak içerisinde beklemekteyiz. Bunu bilmeye herkesin hakkı var diye düşünüyorum (başta benim)

Kanatlari degistir... Iceri kat ederse Gomisi neden aldik ? Eren neden duruyor? Bize orta acan kanat lagzimki hazirlik macinin ozetini izlersen hep orta acildigini gorursun... Yani ben Boyle anladim oyun sablonumuzu hazirlik macina
istinaden

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Artık çizgiye inip orta yapmak daha çok beklerin görevi.fbnin bir şampiyonluğunda Caner assist kralı olmuştu,Gökhan'ın da çok assisti vardı.Topal defansı 3'leyip beklerin çıkmasına imkan sağlıyodu.Aynı şeyin benzeri olarak Bayern'in Ribery Robben Gomezli kadrosunu örnek verebiliriz.Yine Barca'yı,Madrid'i de.

Yalnız gecemsene şampiyon olmuş beşiktaş takımının yıldızı talisca zam almadan oynamaya devam eder

2 senedir duman olmuş takımın vasat oyuncusu yasin üstelik sözleşmesi devam ederken zamlı sözleşme alırsa sözün bittiği yer olur herhalde...

ben 2018i bekliyorum kardesim fatih hocami :)

ntvspordaki programa kadar birseyler bekliyordumda hayal kirikligi yasadim

insallah yanilirim iyi gider ama pek sanmiyorum

AMAAAAAAAAAA herturlu tudor>futbolcular COK NET

Tudor ligin 7.haftası kovulacak beyler geçmiş olsun

-Tapatalk-

Beyler duyum aldim ki Corchia´nin transferinin pesindeymis. Size birsey söyleyeyim mi ? Bana göre Corchia futbolcu felan degil. Neymis iki sene Lille´de oynamis, yemisim ben Lille´yi. Beyler akilli olun burasi Galatasaray Spor Kulübü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt