- 10 Nisan 2013
- 58.803
- 42.024
- 3.943
tudor sezon sonuna kadar burda kalacak sampıyon olacagız!!
Sanmıyorum ama inşallah
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tudor sezon sonuna kadar burda kalacak sampıyon olacagız!!
lang cok iyi bir sagbek corchiadan daha faydali olur
Melih'e ışık oldun Adem
-Tapatalk-
O Sinan Bilgin değilmiydi yavMelih bir yildiz gibi parliyor adeta.
Aynı kanaattayım. İzlemedim ama fiziği, skora katkısı ve diğer istatiksel verileri ile bize Corcia dan daha faydalı olabileceğini dusunuyorum.
Melih bir yildiz gibi parliyor adeta.
Beyler saat 01:37, tavaya yag dökmüs, pastirmayi sosisime sarmis vaziyette, tavanin cizirmasini bekliyorum.
bu saatte bu yazılır mı lanBeyler saat 01:37, tavaya yag dökmüs, pastirmayi sosisime sarmis vaziyette, tavanin cizirmasini bekliyorum.
Beyler saat 01:37, tavaya yag dökmüs, pastirmayi sosisime sarmis vaziyette, tavanin cizirmasini bekliyorum.
2012den beri takip etmeye çalışırım forumu
Transfer nöbetini uzak kaldım vj aralar biraz
Herkeşler burada isimler hep tanıdık geliyorda
Bir kaç kişiyi göremedim
Özgür Kızılaslan
Emir Sato
Birde ergen arkadaşımız berat vardı nerde onlar
Sony Z5 Premium
Vasfi ile ilgili soru sormaması ilginçÖzgür bey siyasete atıldı şu an Kanada'da sosyal demokrat Parti Vancouver şubesinde parti temsilcisi
Emir sato askere gitti şu an Afganistan'da özel birlikle operasyonlara katılıyor.
Berat basketbol şubemiz dağıldıktan sonra hayata küstü sanırım
Estetik operasyondan taniyamamistirVasfi ile ilgili soru sormaması ilginç
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Özgür beyi özledikÖzgür bey siyasete atıldı şu an Kanada'da sosyal demokrat Parti Vancouver şubesinde parti temsilcisi
Emir sato askere gitti şu an Afganistan'da özel birlikle operasyonlara katılıyor.
Berat basketbol şubemiz dağıldıktan sonra hayata küstü sanırım