Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijder için bugün de bi toplantı yapılcak sanırım.nevzat yazmış milliyette.

Zaten bu gidişle oluşacak durum şu;

Ya Sneijer yönetimi ve hocayı götürecek;
Ya Tudor, Sneider den kulübü kurtardım deyip kahraman ilan edilecek ve bu çapsız yeniden başkan seçilecek.

Her iki durumda da kaybeden maalesef GALATASARAY olacak. Şampiyonluk bile gözümde söndü bir an :D

Selçuk'un oynayacağı kesin gibi de yazmaya elim gitmedi. Ama bence 7 transfer olur, yeni yeni stoper isimleri çıkıyor veya bir solbek de alınabilir. 7 yeni transfer ilk 11de olur kanımca.

muslera
yeni yeni serdar linnes
yeni selcuk
yeni yeni garry
yeni​

en fazla bu olur. yani en fazla 6 yeni oyuncu, bu demek oluyor ki en az 5 tane mevcut gecen seneki kadrodan oyuncu bulmaliyiz ilk 11 icin. Muslera, linnes, selcuk (tudordan dolayi) garanti. kalan iki icin serdar, koray, semih, garry, yasin, sinan var

Herkes ayrı saçmalıyor çok iyi ya :D

1 senesi kalmış oyuncu için hocayı gönder tüm planı çöpe at falan yazılmış

1-Hocayı gönder diyen yok
2-Her ikisi de orta yolu bulmak zorunda
3-ne hikmetse oyuncunun 1 senesi kalmış ama hocanın da 1 senesi kalmış :D
4-SNEİJDER'den önce görev süresi bitecek adam gidip sneijder ile aynı anda sözleşmesi bitecek adama 40 milyon euro yatırım yaptırabiliyor.

Nasıl pembe bi dünyada yaşıyosun renkdaş hocada kalsın wes de kalsın pocoya da calliouda gelsin beraberce oynasınlar.. Olmuyo işte sistem denen şey var takımdaşlık duygusu karşılıklı güven egolar saygı vs vs birsürü iç dinamik var öyle kopmuş ilişkiler taraftar istedi diye birleşmez..

Oyuncu 34 ten sonra eskisi gibi olamaz hoca 70 inde bile takım yönetir..İkisinin de 1 senesi kalmış olması önemsiz. Hocaylea 2 yıl imzalar durur bi 2 yıl daha imzalar durur bi 2 yıl daha imzalarsın oyuncuyla 2 yıl imzaladıktan sonra emekliik sözleşmesi imzalarsın ancak

Sneijderden önce süresi bitecek adam takımın hocası transferleri ona değilde 5 yıllık sözleşmesi var diye serdar azize mi soracak yönetim .. Yok wesin daha uzunmuş hocanın süresi kısaymış o yüzden 40 milyonluk yatırım yaptırılmamalıymış.
bİzim bu taraftara müstehak selçuk çetesi sneijdr çetesi sabri çetesi sonra sabri niye yıllardır kalıyo diyoz 15 hoca eskitmiş sabri wes 5 senede 7 hoca eskitmiş istikrar olmaz böyle oyuncuyu sistemlerin önüne koyarsak

bejekeden dembe ba gitti ooouv bejeke salak gönderilirimi dedik hop gomez gelid daha etkili oldu gomez gitti aboubakar geldi cl de 2. gruba çıkacaklardı sosa gitti bejeke bitti dedik adam taliscayı aldı uçurdu takımını..

Velhasıl renktaş anlaşamıyolarsa sisteme uymuyosa yönetime faturası ağır geliyosa hocayla konuşup karar verdilerse bize saygı duymak izlemek düşer...

Sparta prag hocasi Stramaccioni daha once inter'de hocalik yapmis. Semih'i belki mancini tavsiye etmistir :)

Malaga, Cenk Gönen için yönetime resmi teklifte bulundu. Görüşmeler sürüyor. (beIN SPORTS)

bonserivisi ile gitsin.berkeyi alalım altınordudan.
Cenk'ten 1 milyon € bonservis falan kazanacağız herhalde.Altınordu başkanı Berke için 4-5m € civarı isteriz demişti bir demecinde o bölgenin yedeğine o kadar paramız yok :D

Sparta Prag, Semih Kaya için resmi teklifini yönetime sundu. Taraflar anlaşmaya yakın. (Futbol Arena)
:f50::f50::m26:

bonserivisi ile gitsin.berkeyi alalım altınordudan.
Sergen kardeş 10 defa yazdım altınordu 3 büyüklere oyuncu satmaz. Mesele para değil sadece belki verirsen 10 milyon satar ama emin ol başakşehir 3 versin oynayacağı garanti olsun onlara satarlar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih giderse storelara akin ediyoruz.

Jeremain Lens: "Fenerbahçe ile somut bir gelişme yaşanmadı. Teklif gelirse Fenerbahçe'de oynarım ancak henüz resmi teklif yok.Gözükene göre Fenerbahçe'nin beni alması için oyuncu satması lazım. Harekete geçmezlerse başka kulüplerle ciddi olarak görüşeceğim.''
Alak mı

Jeremain Lens: "Fenerbahçe ile somut bir gelişme yaşanmadı. Teklif gelirse Fenerbahçe'de oynarım ancak henüz resmi teklif yok.Gözükene göre Fenerbahçe'nin beni alması için oyuncu satması lazım. Harekete geçmezlerse başka kulüplerle ciddi olarak görüşeceğim.''
Alak mı
alak tabi solda lens sağda feghouli...

SON DAKİKA - PSG, Ben Arfa'ya kendisine takım bulmasını söyledi. (Cnntürk)

00c0c6cf006508af41b9b21d17b4e802.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt