Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Gittimi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksine Galatasaray Efsanelerini anıyor diyip plaket verilmelibu adamın T.D.lük lisansının acilen iptal edilmesi lazım..
Yönetim, Feghouli'nin transferini bitirdi fakat Konoplyanka'yı da kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. (Sabah) https://twitter.com/CimbomFacts/status/882865626506829824/photo/1

Selçuk'un oynayacağı kesin gibi de yazmaya elim gitmedi. Ama bence 7 transfer olur, yeni yeni stoper isimleri çıkıyor veya bir solbek de alınabilir. 7 yeni transfer ilk 11de olur kanımca.
Herkes ayrı saçmalıyor çok iyi ya
1 senesi kalmış oyuncu için hocayı gönder tüm planı çöpe at falan yazılmış
1-Hocayı gönder diyen yok
2-Her ikisi de orta yolu bulmak zorunda
3-ne hikmetse oyuncunun 1 senesi kalmış ama hocanın da 1 senesi kalmış
4-SNEİJDER'den önce görev süresi bitecek adam gidip sneijder ile aynı anda sözleşmesi bitecek adama 40 milyon euro yatırım yaptırabiliyor.
Gerizekalı stoper mi arıyorlar da tam aradığı stilde.Sparta Prag Teknik Direktörü Stramaccioni : "Semih Kaya aradığım stilde bir stoper. Umarım her şey istediğimiz gibi gelişir." (Futbol Arena)
Malaga, Cenk Gönen için yönetime resmi teklifte bulundu. Görüşmeler sürüyor. (beIN SPORTS)
Cenk'ten 1 milyon € bonservis falan kazanacağız herhalde.Altınordu başkanı Berke için 4-5m € civarı isteriz demişti bir demecinde o bölgenin yedeğine o kadar paramız yokbonserivisi ile gitsin.berkeyi alalım altınordudan.
Sergen kardeş 10 defa yazdım altınordu 3 büyüklere oyuncu satmaz. Mesele para değil sadece belki verirsen 10 milyon satar ama emin ol başakşehir 3 versin oynayacağı garanti olsun onlara satarlar.bonserivisi ile gitsin.berkeyi alalım altınordudan.
alak tabi solda lens sağda feghouli...Jeremain Lens: "Fenerbahçe ile somut bir gelişme yaşanmadı. Teklif gelirse Fenerbahçe'de oynarım ancak henüz resmi teklif yok.Gözükene göre Fenerbahçe'nin beni alması için oyuncu satması lazım. Harekete geçmezlerse başka kulüplerle ciddi olarak görüşeceğim.''
Alak mı