Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir, Clichy'e yıllık 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti.(L'EQUIPE)

Bunu deme işte. Yetenek olarak sneijderi cebinden çıkarır ama futbol karakteri olarak sneijder onu cebinden çıkarır
yapma

sneijderin interde hollanda milli takiminda basardiklarini kolay kolay kimse basaramaz

interin ve hollandanin en kritik oyuncusuydu

arfa hicbir zaman bu seviyenin ceyregine cikamadi

ustelik sneijderin gs kariyerinde bize kazandirdiklari cok fazla

Bu durum bence Cenk'den ziyade Dursun'dan gelen bir cenabetlik. Ha Cenk'in de payı vardır elbet.
Dursun'un sıfatı bile aklıma geldikçe hayattan soguyorum zaten. Şu adam 2018 de gitmezse ciddi ciddi futbolu takibi bırakmaya çalışacağım. (Ki bu benim için oldukça zor bir şey , Eurovision'a 1 bağlı isem 10 katı Galatasaray fanatigiyim). Allah sonumuzu Hayır etsin abi.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ön Libero konusunda halen bir gelişme yok mu? Gidenlere bakıyorum gelenlere bakıyorum ve içimi bir umutsuzluk kaplıyor. Orta sahaya Melo tipi ve kalitesinde 1 de değil 2 adet oyuncu gelmezse eğer seneye elek yaparlar bizi. Gol zaten yiyorduk da bir şekilde yine atıyorduk. Bu sene atamaya da biliriz. (Sneijder'i gitti varsayıyorum)

Refik haklı Sneijder çalım atıyor diye yeteneksiz veya Ben Arfa ' Dan daha az yetenekli diyemezsin. Top akışına katkı, pas becerisi vs döver Arfa'yi. Çalım yok sadece. Ama şu var BRUMA gitti BELHANDA geldi adam eksiltme konusunda sıkıntıya düşebilir takim

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yapma

sneijderin interde hollanda milli takiminda basardiklarini kolay kolay kimse basaramaz

interin ve hollandanin en kritik oyuncusuydu

arfa hicbir zaman bu seviyenin ceyregine cikamadi

ustelik sneijderin gs kariyerinde bize kazandirdiklari cok fazla

Tamam senin dediğin yetenek değil ki. Ben arfa saf yetenek ama mental olarak o seviyelere hiç çıkamadı. Sneijder daha büyük topçu aksini iddia eden yok. Ben sadece yetenek olarak ben arfa üstün dedim

Man city cengiz için 8 m euro + sonraki satıştan %20 vermiş. Bu çocuğu geçen sene 1 m euroya almayanlara selam olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt