Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
Niye? Beşiktaş CL de oynuyorTürkiye'ye gelirse bize gelir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye? Beşiktaş CL de oynuyorTürkiye'ye gelirse bize gelir.
Gol atamazsak ciddi şekilde ilk 10 dışında kalırız. Kayseri , Antalya, Trabzon iyi kadrolar kuruyor. Başak, Fenerbahçe, Beşiktaş zaten ilk 5'e kesin girecek 3 takım.Ön Libero konusunda halen bir gelişme yok mu? Gidenlere bakıyorum gelenlere bakıyorum ve içimi bir umutsuzluk kaplıyor. Orta sahaya Melo tipi ve kalitesinde 1 de değil 2 adet oyuncu gelmezse eğer seneye elek yaparlar bizi. Gol zaten yiyorduk da bir şekilde yine atıyorduk. Bu sene atamaya da biliriz. (Sneijder'i gitti varsayıyorum)
Ben Arfayı beşiktaş kapar diye düşünüyorum Talisca ayrılabilir
Biz alsaydık yedekte çürürdüMan city cengiz için 8 m euro + sonraki satıştan %20 vermiş. Bu çocuğu geçen sene 1 m euroya almayanlara selam olsun
Psg ben arfayı istemiyor 3-4 bonservise biter alallım
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yetenek olarak da sneijder daha iyiTamam senin dediğin yetenek değil ki. Ben arfa saf yetenek ama mental olarak o seviyelere hiç çıkamadı. Sneijder daha büyük topçu aksini iddia eden yok. Ben sadece yetenek olarak ben arfa üstün dedim
Psg ben arfayı istemiyor 3-4 bonservise biter alallım
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz alsaydık yedekte çürürdü
Ne 15 i ya 15 e Ne adamlar ben arfayı ikna et bonservisi 3-4 e alınır1 ay once l'equipe de 4-5 milyon euro'ya birakabilecekleri haberleri vardi . akillinin biri bi ara en az 15 isterler diyodu o aklima geldi simdi![]()
sneijder'i gondermek isteyenlerle ben arfa'yi isteyenler muhtemelen ayni super zeka insanlar
Ön Libero konusunda halen bir gelişme yok mu? Gidenlere bakıyorum gelenlere bakıyorum ve içimi bir umutsuzluk kaplıyor. Orta sahaya Melo tipi ve kalitesinde 1 de değil 2 adet oyuncu gelmezse eğer seneye elek yaparlar bizi. Gol zaten yiyorduk da bir şekilde yine atıyorduk. Bu sene atamaya da biliriz. (Sneijder'i gitti varsayıyorum)