Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön Libero konusunda halen bir gelişme yok mu? Gidenlere bakıyorum gelenlere bakıyorum ve içimi bir umutsuzluk kaplıyor. Orta sahaya Melo tipi ve kalitesinde 1 de değil 2 adet oyuncu gelmezse eğer seneye elek yaparlar bizi. Gol zaten yiyorduk da bir şekilde yine atıyorduk. Bu sene atamaya da biliriz. (Sneijder'i gitti varsayıyorum)
Gol atamazsak ciddi şekilde ilk 10 dışında kalırız. Kayseri , Antalya, Trabzon iyi kadrolar kuruyor. Başak, Fenerbahçe, Beşiktaş zaten ilk 5'e kesin girecek 3 takım.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sneijder > 50x ben arfa

Bunu arfa'ya sorsak cevap yine ayni olur
Arfa sezonluk topçu

Juraj Kucka, bugün Trabzonspor ile resmi sözleşme imzalayacak. (beIN SPORTS)

Orta saha gelmeden diğer gelenler beni mutlu etmeyecek. Düşünsenize bir arabanız var kaporta Ferrari (Forvet) ama neye yarar motor Hacı Murat (Orta saha)... Acil orta saha futbolcusu (bakın futbolcu dedim yoksa Selçukla Tolga var zaten) alın şu takıma. Yemişim Ben Arfa yı..

sneijder'i gondermek isteyenlerle ben arfa'yi isteyenler muhtemelen ayni super zeka insanlar

Ön Libero konusunda halen bir gelişme yok mu? Gidenlere bakıyorum gelenlere bakıyorum ve içimi bir umutsuzluk kaplıyor. Orta sahaya Melo tipi ve kalitesinde 1 de değil 2 adet oyuncu gelmezse eğer seneye elek yaparlar bizi. Gol zaten yiyorduk da bir şekilde yine atıyorduk. Bu sene atamaya da biliriz. (Sneijder'i gitti varsayıyorum)

sözde venkör bitmis, lemina icin yedekte tutuyoz.

zaman kaybetmenin manası yok, venkör gelsin, alabiliyorsak lemina da gelsin. yoksa bu yönetim tüm parayı hücum oyuncularına sacıp bütceyi tamamen bitirecek.

feghuli eyvallah klas topcu ama selcuk-tolga olduktan sonra bi işe yaramaz.

Göbeksiz olan hangisiyse o gelsin ya da kalsın :D Ama mümkünse göbeksiz olsun :D

Allah aşkına ben arfa kim ya yapmayın etmeyin.. newcastleda 27 yaşında kariyeri bitmek üzereyken nicede yeniden doğdu..Sonra psgye gitti doğal olarak tutunamadı çünkü oralar boyunu aşıyor.. adamın kariyerinin zirvesi şampiyonlar liginin tokat manyağı edilen kulübü psg o da epi topu 1 sene.. Yemişim yeteneğini falan sneijder çilekse ben arfa max. yeni dünya olur..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt