Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder dusmani mi

Forumda sneijder dusmani var mi?

Sneijder'i bazi sebeplerden dolayi istememek sneijder dusmani mi oluyor, forumda son gunlerde oyle bir algi olusturuldu ki sneijder'i istemeyenler sneijder'den nefret ediyor gibi.
sneijderi istememenin hiç bi mantıklı sebebi olamaz. eleştirmek ayrı burda nefretini kusan düzinelerce adam var. sebebi de basit, köylü çakma contenin gazına kapılmışlar

Toplam 20 milyon euro maliyetinde uc oyuncu geldi ama hicbirinin Istanbula inisi Sneijderdaki heyecani vermedi.

Geçen yılki kadro aynen olsa gitsin derdim ama şu kadroyla neler yapar kimbilir umarım gitmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kulübün başına ne geldiyse Adnanlardan geldi. Bi bitmediler.

Tudor prensini buldu S10'un çok çaba sarfetmesi lazım
DD5Q8QeXYAE3pp7.jpg

tam futbolcu fizigi var Belhandada

Bruma kjaer arda gibi transferlerin 15 m euro gibi bedellere satılması beni mutlu ediyor

İleriki dönemlerde ligimizde bu fıyatlara çok rahat oyuncu satabiliriz. Bu referanstır.

Ayrıca yabancı sınırlaması geri gelsin diyenlere duyurulur. Kulüpler bu bedellere oyuncu satıp para kazanabılıyor görüldüğü gibi Türk futbolu için olumlu gelişme. 7 milyarlık dünyada 70 milyonluk Türkiye ye bağlı kalmak vizyonsuzluk olurdu zaten.

Ahahahah antuda Feghouli için faslı atıf demişler. Adam bir kere cezayirli tutup tek maçını bile izlememiştir bu cahil herif

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikecilere geleceği söylenen haberler çıktığında adamı haşa peygamber yapmışlardı. Abii Feghouli bu yavvvvvv diye... Kedi-ciğer meselesi... :asd22:

Son düzenleme:
Yeni sezonun en iyi transferi bu gece geliyor!

Sneijder videosu koyup mutsuz olmak saçma.

Dedem de gençken hızlıydı ama artık yürürken zorlanıyor.

Emeklerine saygısızlık etmiyorum. Vaktinde ayrılmak Hem Galatasaray için hemde sneijder gibi bir efsanenin iyi anılması için daha güzel olacaktir.
Yoksa seneye teneke bağlayıp gönderilir.

DD50Gl7XUAE9MVz.jpg

Zenit maci yok, ilk Östersund macini TRT verir herhalde

Sneijder videosu koyup mutsuz olmak saçma.

Dedem de gençken hızlıydı ama artık yürürken zorlanıyor.

Emeklerine saygısızlık etmiyorum. Vaktinde ayrılmak Hem Galatasaray için hemde sneijder gibi bir efsanenin iyi anılması için daha güzel olacaktir.
Yoksa seneye teneke bağlayıp gönderilir.

Sneijder bir dünya yıldızı onun gibi bir markayı bu kadar kolay silemeyiz. Adam dünyanın sayılı on numaralarından biri R'das

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt