Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denge Dengeoğlu'da 3 kupa aldı bu onu iyi hoca mı yapıyor

Tudor geçen senenin sonlarına doğru geldi sayılır kadroyu kendisi kurmadı, leş bir kadro vardı ve üstelik ipler oyuncuların elindeydi geçen seneyle değerlendirmek gayet komik oluyor.

Bu sene notunu vereceğiz işte. En adili de bu sene göstereceği performansa göre değerlendirmek olacaktır.
Denge oğlu denge'nin kadrosu o kadar çöp değildi. Sende söylediğine inanmıyorsun ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor prensini buldu S10'un çok çaba sarfetmesi lazım
DD5Q8QeXYAE3pp7.jpg

Kral Ölmedi! Herkes yerini bilsin.

421 misafir.

Kayıt olun arkadaşlar. İnanın herşey çok güzel olacak

Kendisi için resmi teklifimizi kulübüne ilettik. ancak sol bek için ilk alternatif değil.
Rıza Durmisi için yazmış. quekerboy

düzenli olarak buraya sneijder fotoları ve gollerinden bi demet atalım sayın sneijderdaşlar. zira sneijdere alerjisi olan ve zoruna giden çok çakmacontedaş var

Kendisi için resmi teklifimizi kulübüne ilettik. ancak sol bek için ilk alternatif değil.
Rıza Durmisi için yazmış. quekerboy
Durmisiyi dün yazacaktı öyle bugün basına düştükten sonra değil. Krakerbey'e güvenmiyorum

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum.

Bizim ligde begenılıp avrupaya giden topçular genelde başarılı oldular. Keşke küçük kluplerımız oynatmamaya değil oynamaya çaba sarfetseler. Hem ligimiz daha bol gollü geçer hemde oyuncular daha hızlı satılır. Hollanda ligi bol gollü Bir lig olduğu için aşırı göz boyuyor mesela.orada İstatistik anlamında bir kanat için 10 gol çok normal.

Colin kazımın kuytın falan uçtuğu bi lig gördük feyonoordu 45 maç mı ne yenilmeden gelmişlerdi fener yendi ligin en iyi takımı dedikleri bizim ligin üçüncüsüne karşı pozisyon bulamadı bence bruma ve özellikle telles transferi bizim adımızı pozitif etkiledi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durmisiyi dün yazacaktı öyle bugün basına düştükten sonra değil. Krakerbey'e güvenmiyorum

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

quekerboy duyumcu falan değil aslında. burda yanlış tanınıyor. çok büyük bir ihtimal kulüpte çalışıyor. verdiği bilgiler kimin transfer olacağından çok transferin ne durumda olduğu ile alakalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt