Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız şuana kadar yaptığımız transferler bizi yanıltmamalı daha giden oyuncuların yerini doldurmak uzere yapılan transferler bunlar.Takımın asıl problemi olan leşçuk-tolga ortasahasına 2 transfer yapılmalı
CASPER_VIA_M1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dizinde sorun vardi yanilmiyorsam bayagi sakatlik sorunlari yasamisti.
Babacan
Caicara Chedjou Epureanu Clichy
Mahmut Emre
Visca Mossoro Cengiz
Adebayor
Yas ortalamasi: 30,09![]()
Cumasneijder ile başkanın görüşmesi bugün mü?
Sneijder yerine Belhanda alindi
Bruma yerine de muhtemelen Feghouli gelecek
Yani Melo gitti Donk geldi olayi degil bu Vasficim
Selçuk - Tolga - Yasin - Garry hala 11'de.
Geçen sezondan fark ne???
Galatasaray'ın Sneijder'e bonservisini vererek, oyuncuyla olan sözleşmesini bugün feshetmesi bekleniyor.
Yönetim, Sneijder ile ayrılık anlaşmasına bir de madde ekletmeye çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı yıldızı Türkiye'de başka bir kulüpte oynayamaz şartı ile serbest bırakmak için yoğun mesai harcıyor.(Beinsports)
Sneijder yerine Belhanda alindi
Bruma yerine de muhtemelen Feghouli gelecek
Yani Melo gitti Donk geldi olayi degil bu Vasficim
Ulan cümleyi okuyorum, bir oraya yatiyorum, bir buraya, sonuc aslinda cümlede hic bisey yazmiyor.Yanılıyorsun knk, o iş bildiğin gibi değil. şimdi yazdığın bu mesajı parça parça ayırıp her bir kelimeye yarım sayfa cevap vermek isterdim. Lakin çok şey anlatıp hiçbir şey anlatmıyorsun demesinler diye susuyorum.
Galatasaray'ın Sneijder'e bonservisini vererek, oyuncuyla olan sözleşmesini bugün feshetmesi bekleniyor.
Yönetim, Sneijder ile ayrılık anlaşmasına bir de madde ekletmeye çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı yıldızı Türkiye'de başka bir kulüpte oynayamaz şartı ile serbest bırakmak için yoğun mesai harcıyor.(Beinsports)
Cezan bitmis hosgeldin, bana mi hakaretten ceza yedin sormasi ayip.
Feghouli Bruma'nin yerine gelmiyor olmayan sag kanatimiz yerine geliyor. Bruma'nin tarafinda Yasin/Garry denen beyinsiz ikili oynayacak.
Selçuk - Tolga - Yasin - Garry hala 11'de.
Geçen sezondan fark ne???
Mahmut'un yerine genç bir defansif orta saha ile çok can yakar bu takım.