Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babacan
Caicara Chedjou Epureanu Clichy
Mahmut Emre
Visca Mossoro Cengiz
Adebayor​

Yas ortalamasi: 30,09 :asd:

Dizinde sorun vardi yanilmiyorsam bayagi sakatlik sorunlari yasamisti.

Yanılıyorsun knk, o iş bildiğin gibi değil. şimdi yazdığın bu mesajı parça parça ayırıp her bir kelimeye yarım sayfa cevap vermek isterdim. Lakin çok şey anlatıp hiçbir şey anlatmıyorsun demesinler diye susuyorum.

Galatasaray'ın Sneijder'e bonservisini vererek, oyuncuyla olan sözleşmesini bugün feshetmesi bekleniyor.

Yönetim, Sneijder ile ayrılık anlaşmasına bir de madde ekletmeye çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı yıldızı Türkiye'de başka bir kulüpte oynayamaz şartı ile serbest bırakmak için yoğun mesai harcıyor.(Beinsports)

Selçuk - Tolga - Yasin - Garry hala 11'de.

Geçen sezondan fark ne???

Yalnız lig gerçekten değişik bir boyut almaya başladı. Şampiyonluk falan eskisi gibi kolay olmaz artık. Her maç zorlu geçer. Tabi bunun olumlu yansıması da olur. Tahminim o ki 3-4 yıl içinde yeni bir UEFA kupası daha gelir ülkeye...

Sneijder yerine Belhanda alindi

Bruma yerine de muhtemelen Feghouli gelecek

Yani Melo gitti Donk geldi olayi degil bu Vasficim

Cezan bitmis hosgeldin, bana mi hakaretten ceza yedin sormasi ayip.

Feghouli Bruma'nin yerine gelmiyor olmayan sag kanatimiz yerine geliyor. Bruma'nin tarafinda Yasin/Garry denen beyinsiz ikili oynayacak.

Galatasaray'ın Sneijder'e bonservisini vererek, oyuncuyla olan sözleşmesini bugün feshetmesi bekleniyor.

Yönetim, Sneijder ile ayrılık anlaşmasına bir de madde ekletmeye çalışıyor. Sarı-Kırmızılılar, Hollandalı yıldızı Türkiye'de başka bir kulüpte oynayamaz şartı ile serbest bırakmak için yoğun mesai harcıyor.(Beinsports)

Kabul etmez ki onu sneijder. Dursun kendini uyanık sanıyor herhal

Sneijder yerine Belhanda alindi

Bruma yerine de muhtemelen Feghouli gelecek

Yani Melo gitti Donk geldi olayi degil bu Vasficim

Önemli olan iyi topçu yollayıp iyi topçu getirmek değil. Kötü, çöpü, leşi yollayıp iyi topçu getirmek.

Yanılıyorsun knk, o iş bildiğin gibi değil. şimdi yazdığın bu mesajı parça parça ayırıp her bir kelimeye yarım sayfa cevap vermek isterdim. Lakin çok şey anlatıp hiçbir şey anlatmıyorsun demesinler diye susuyorum.
Ulan cümleyi okuyorum, bir oraya yatiyorum, bir buraya, sonuc aslinda cümlede hic bisey yazmiyor.

Ulan ne diyim ki. Taraftar zaten agzimiza sıçacak bundan sonra, en azından götü kurtaralım demişler bildiğin.

N.k. Dursun Özbek. V.a.s

Cezan bitmis hosgeldin, bana mi hakaretten ceza yedin sormasi ayip.

Feghouli Bruma'nin yerine gelmiyor olmayan sag kanatimiz yerine geliyor. Bruma'nin tarafinda Yasin/Garry denen beyinsiz ikili oynayacak.

Bruma'nın IQ de 160 falandı zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry bruma dan daha takım oyuncusu. Bruma egoist bebenin tekiydi. Geçen sene az küfür etmedim bomboş pozisyonlarda sneijdere podolski ye atmadığı paslar yüzünden

Mahmut'un yerine genç bir defansif orta saha ile çok can yakar bu takım.

Attamah mi ne vardi ama o da biraz gerizekali bir elemana benziyordu onunla olmaz. Mossoro da düsüse gecti bence gecen sezon oyun olarak, onun düsüsünün devam edecegini tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt