Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nkfvas
Bunu bana kuş olduğunu iddaa edenleride ekliyimmi ne diyorsun şampiyon
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
City alirsa formasini alirim, harika bir futbolcu.Yalnız Cengiz için Manchester City ki olmasını çok ama çok isterim
Visca için de Ts söylentileri çok ciddi boyutlarda
bu transferler gerçekleşirse başak ciddi kan kaybı yaşayacaktır
İlk 5'e belki oynar
ben esas patlamayı Antalya'dan bekliyorum çok iyi kadroları oldu
Daha almadan onyargi he
Bb bird
Daha yeni toplu tasimaya zam yapildi, yetmezse yine yapilir.Bu IBB bu paralari nereden buluyor yav. Uefa bi el atsin sunlara, belediye takimi mi olur arkadas. Ne kadar belediye takimi varsa hepsini kapatacaksin.
Bunların alabileceği en iyi bek Strinic.
carole talip çıkarsa alınır sol bek. Sol bek linnese emanet gibi şimdilik. Kesin konuşmak istemiyorum. Sağ bek için fazla beklemeyeceğiz gibi.Bizimkiler sağ bek alıp sol beki Linnes-Carole dönüşümlü yapacak haberleri vardı
Arouna Kone - Performans 16/17 | Transfermarkt yaş daha 33.bu kalitede birinin sivasta ne işi var?sakatlık sorunu mu yaşadı?
Arouna Kone - Performans 16/17 | Transfermarkt yaş daha 33.bu kalitede birinin sivasta ne işi var?sakatlık sorunu mu yaşadı?
bak sen büyük ihtimalle açılış maçı olan ajax maçını tvden izliyorken ben locadaydım. Yanlışa devam etme. Küçük düşersin burda.