Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en güzelide bu işte :) Hemen kuş olup bitiyorsun buralarda. Ah benim cahil arkadaşım ah. Daha çocuksun sen. Neyse kuş olalım bakalım seni kırmayalım :) En güzeli misafir olarak devam etmek siz takılın bakalım böyle. Arada kuş diyin tinerci felan diyin. Şu transferler olursa özür dilersin gibi saçma sapan bir tartışmaya girmeyeceğim. Çocukça şeyler. Eğer çok ısrar edersen yada kaşınırsan diyelim büyük zevkle özür diletebilirim sana :) Bakalım kuş muyum değil miyim ?

Bb bird

Bizimkiler sağ bek alıp sol beki Linnes-Carole dönüşümlü yapacak haberleri vardı

Yahu hakikatten şu kuş muhabbetlerini de geçelim artık

Yeni gelen insanlar da soğuyor bu muhabbetler yüzünden

forum moderatörlerden özellikle rica ediyorum bu tarz yakıştırmalar ispatı olmadan yapılmamalı

Çünkü yeni insan kaynakları için foruma hiçbir katkısı olmuyor bu tarz muhabbetlerin

problem değil abicim. Ben her türlü ispatlarım. Şimdi ban yemezsem eğer bekliyorum bakalım kuş diyenleri iki üç kelime daha yazsınlar ki rezil oluşlarını daha tatlı yaşayayım. Bu forum için bu lazım çünkü. Hemen bir kulp takılıyor. İşin en kolayı bu. Dalga geçmek istesem oooooooo neler yazar çıkarım. İddaalıyım az biraz daha yazsınlar gs limiyim değil miyim gösteriyim.

Bu adamlarin tweetlerinin burada paylasilmasindan biktim ben. Hem inanmiyor millet dediklerine hem de buraya tasiyorlar, bu nasil bir tezattir.
Ciddi bir ayar çekilebilir bu hususu açacağım mod ekibine. Transfer zerre umurumda değil şahsen yalan dolan içinde samimi olmayan bir yönetim ile hiç bir yere varamazsin. İçerik konusunda herkese is düşüyor. Yönetim ekibi dışında eski üyeler özellikle kaliteyi arttırma adına paylaşımlar ile bunu geliştirmeli.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız Cengiz için Manchester City ki olmasını çok ama çok isterim

Visca için de Ts söylentileri çok ciddi boyutlarda

bu transferler gerçekleşirse başak ciddi kan kaybı yaşayacaktır

İlk 5'e belki oynar

ben esas patlamayı Antalya'dan bekliyorum çok iyi kadroları oldu

Ben Basaksehir den düsüs bekliyorum bunu gecen sezonunun sonunda da demistim. Bu kadro yapisi ile tüm sezonu kaldiramazlar.

Epureanu 31
Chedjou 32
Emre 37
Mahmut 30
Mossoro 34
Adebayor 33

Bunlarin hepsi ilk 11 oyuncusu. Daha Clichy yi yazmadim, ama nasil Eboue ve Elmander de oldugu gibi o da hazir ve zimba gibi gelecektir EPL den. Onun ile pek sorun yasamazlar fiziksel olarak bu sezon ama genel anlamda acayip yasli bir takimlari var.

bence iyi bir sistemde sol bek dert edilmemeli. yanında iyi adamlar olursa carole iyi oynar. tudorla defansını geliştirir.

gerzek arkadaşım kim olduğumu bilmeden salakça yorumlar kasıyorsun. Büyük ihtimal birazdan ban yerim. Ama yapmayın böyle gerzekçe yorumlar. Bu arada bir çok renkdaşım gidip antuda vs yazıyor. Onlarda burada yazıp salakça yorumlar yapabilir ne var ki bunda. Bu arada çok gülüyorum bana kuş dedikçe :)

Renkdaslarim antuda yazıyor diyerek kendi kendini ele vermişsin. Yazıklar olsun bir an için gerçekten Galatasaraylı olduğuna inanmıştım.

Son düzenleme:
IMG_3699-610x534.jpg

kasımpaşanın kanadı da bizden iyi :s trezegueti almışlar,opsiyonu 2 milyon

Bende sol beke 3 m verilsin demiyorum. Ama şerefli basında transfer çalımı olarak hemen yazılmaya başlanır. Yoksa silkmişim Clichy'yi
basın neler yazar. Basında bir tane gs li söylesene bana. Uğur dışında hepsi gsye giydiriyor zaten. Sallamayın bunları. Herşeyde vardır bir hayır. Pepe gs ye gelse son 2 sezonda kaçırdığı maçlar yazılırdı. Belhanda gelirken a spordaki fanatik fbli arkadaş şikeli penaltı diyip durdu. Ulan o penaltıyı attığı sene istiyordunuz bu herifi o zaman şike değil miydi penaltı.

Boşverin bunları.

takımda 3 tane solak kalmadı

sağ bek olan linnesi sol bekte düşünüp yeni sağ bek almak nasıl bir fikir ya, dün linnes kendisi dedi ben aslında sağ bekim , sağ bekte oynamayı tercih ederim ama solda da keyif aldım vs

gomis gibi adama orta atacak bir sol bek lazım, michel bastosun genci :P

Son düzenleme:
bence iyi bir sistemde sol bek dert edilmemeli. yanında iyi adamlar olursa carole iyi oynar. tudorla defansını geliştirir.

Carole değil de Linnes'den umutluyum ben

Geçen sene sol bek oynadığı maçlarda çok iyiydi

kaldı ki kanadında pek de geriye gelmeyen Bruma vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt