Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Bizimkiler muhtemelen sag ve sol beke scout transferi yapacak
İnşallah sonu Carole gibi olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en güzelide bu işteHemen kuş olup bitiyorsun buralarda. Ah benim cahil arkadaşım ah. Daha çocuksun sen. Neyse kuş olalım bakalım seni kırmayalım
En güzeli misafir olarak devam etmek siz takılın bakalım böyle. Arada kuş diyin tinerci felan diyin. Şu transferler olursa özür dilersin gibi saçma sapan bir tartışmaya girmeyeceğim. Çocukça şeyler. Eğer çok ısrar edersen yada kaşınırsan diyelim büyük zevkle özür diletebilirim sana
Bakalım kuş muyum değil miyim ?
Clichynin ederi en fazla senelik 2.5 falandır zaten eskisi gibi oynamıyorsol beke 3 milyon vermek hiç mantıklı degil iyi ki almadık
Yahu hakikatten şu kuş muhabbetlerini de geçelim artık
Yeni gelen insanlar da soğuyor bu muhabbetler yüzünden
forum moderatörlerden özellikle rica ediyorum bu tarz yakıştırmalar ispatı olmadan yapılmamalı
Çünkü yeni insan kaynakları için foruma hiçbir katkısı olmuyor bu tarz muhabbetlerin
Ciddi bir ayar çekilebilir bu hususu açacağım mod ekibine. Transfer zerre umurumda değil şahsen yalan dolan içinde samimi olmayan bir yönetim ile hiç bir yere varamazsin. İçerik konusunda herkese is düşüyor. Yönetim ekibi dışında eski üyeler özellikle kaliteyi arttırma adına paylaşımlar ile bunu geliştirmeli.Bu adamlarin tweetlerinin burada paylasilmasindan biktim ben. Hem inanmiyor millet dediklerine hem de buraya tasiyorlar, bu nasil bir tezattir.
Sen de bakayım bende eşlik edeyim
Uyarmi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gerzek arkadaşım kim olduğumu bilmeden salakça yorumlar kasıyorsun. Büyük ihtimal birazdan ban yerim. Ama yapmayın böyle gerzekçe yorumlar. Bu arada bir çok renkdaşım gidip antuda vs yazıyor. Onlarda burada yazıp salakça yorumlar yapabilir ne var ki bunda. Bu arada çok gülüyorum bana kuş dedikçe![]()
NkfvasNkfvas
Hadi de bakalım kuş.
2.lig pazarından 25 yaşında nur topu gibi yeni Carole'lerimiz olacak demek ki.
basın neler yazar. Basında bir tane gs li söylesene bana. Uğur dışında hepsi gsye giydiriyor zaten. Sallamayın bunları. Herşeyde vardır bir hayır. Pepe gs ye gelse son 2 sezonda kaçırdığı maçlar yazılırdı. Belhanda gelirken a spordaki fanatik fbli arkadaş şikeli penaltı diyip durdu. Ulan o penaltıyı attığı sene istiyordunuz bu herifi o zaman şike değil miydi penaltı.Bende sol beke 3 m verilsin demiyorum. Ama şerefli basında transfer çalımı olarak hemen yazılmaya başlanır. Yoksa silkmişim Clichy'yi
bence iyi bir sistemde sol bek dert edilmemeli. yanında iyi adamlar olursa carole iyi oynar. tudorla defansını geliştirir.