Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli konusunda bie gelisme yok mu son 3 saatte?
Giremedim de foruma.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Taraftarı olan tarihi olan klupler teker teker batarken şu iktidar takımı sezonluk 3 milyon avro veriyor inş tarih olur bu başakşehir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnanamıyorum ya Clichy resmen Başakşehir forması giyecek ulan sol bekimiz de Carole var..
Hangisi Galatasaray ben şaşıyorum..

oyle yorumlar var ki bazen kendimi Tavaci Recep forumunda gibi hissediyorum

Sneijder'den, Gomis'ten, Maicon'dan, Belhanda'dan, Feghouli'den bağımsız olarak... NERDE ULAN BU ORTA SAHALAR!!!

Sen o kadar öv, adam sol kanadı otoban yapar bizi çağ atlatır de adam kalkıp belediyeye gitsin. Artık övesim bile gelmiyor. Hiç mi kendine saygın yok arkadaş...

Sneijder'den, Gomis'ten, Maicon'dan, Belhanda'dan, Feghouli'den bağımsız olarak... NERDE ULAN BU ORTA SAHALAR!!!

Senin şu yazdığın oldu mu şimdi Selcuk De Jong Tolga Donk neyine yetmiyor hangi Avrupa kulübünde böyle bi orta saha var... Asil soru kaleci ne olacak hala bi gelişme yok...

Redport canlı yayın idman

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alınan 3 iyi oyuncuya + olarak aynı ayarda bir merkez orta sahada alınmalıydı
Omurga oturtulmuş olurdu diğer transferler için bekleyebilirlerdi daha uygun maliyete almak için

Başakşehir Şampiyonlar Ligi öneleme turunu geçer mi sizce?

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DEEPT83XoAEFmTi.jpg

Tudor'un begenmedigi Anita Leeds ile imzalamis.

hakan gündohar aspor bizim kampta suan yayin yapiyor feghouli bitti hafta sonun geliyor kampa diyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt