Ensar Kılıç
10 Numara!
- 7 Haziran 2011
- 13.477
- 13
- 1.053
Arkadaşlar 10 gün ceza almıştım güncel transfer duyumları nedir acil biri bilgilendirebilir mi kadro kurucam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mevkii?
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar 10 gün ceza almıştım güncel transfer duyumları nedir acil biri bilgilendirebilir mi kadro kurucam
İyi ki olmamış o zaman ?sag bek, boy 1.66 ama![]()
forum mu ceza verdi Türk Mahkemeleri mi?
Doğrudur umarımhakan gündohar aspor bizim kampta suan yayin yapiyor feghouli bitti hafta sonun geliyor kampa diyor.
Medipol Başakşehir Manchester City ile sözleşmesi biten Gael Clichy için bonservis bedeli ödemeyecek. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Clichy yeni kulübünden yılda 2 milyon euro kazanacak.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynakciguli bitmiş beyler kesin bilgi yayalım
3 yıl için 10 ml diyorlarMedipol Başakşehir Manchester City ile sözleşmesi biten Gael Clichy için bonservis bedeli ödemeyecek. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Clichy yeni kulübünden yılda 2 milyon euro kazanacak.
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fener ve Galatasaray söz konusu olunca 2 katı fiyat çekiyorlar Başakşehirle aynı tarife olmazYalan 2 milyon olsa Aziz alırdı.
Fener ve Galatasaray söz konusu olunca 2 katı fiyat çekiyorlar Başakşehirle aynı tarife olmaz![]()
Bunu bu forumda simdiye kadar sadece bir tane sahis iddia etmisti, o da Hakan Delikanli idi. Ona da zamaninda sormustum, o sezon ligi takip etmedi mi diye ? 12 mac oynadigi sezonda nasil sampiyonlugun Muslera ile birlikte büyük rol oynuyor ? En formsuz dönemiydi üstelik en az yarisinda maclarin ayakta zor duruyordu...Ek olarak bu kulübün son yıllar elde ettiği mutluluk ve başarılarda hep Sneijder rol aldı.
- 2 Şampiyonlukta Muslerayla büyük rol alması
Kaynak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi