Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.857
- 20.593
- 2.333
Mahkeme kararı olmadan DNA testine almazlar adamı durup dururken karışıklık olmuştur yarın git emniyete.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahkeme kararı olmadan DNA testine almazlar adamı durup dururken karışıklık olmuştur yarın git emniyete.
Tarik camdal 1.5 alıyormuş
Şu forumda bile ondan yetenekli insanlar vardır kesin
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tarik camdal 1.5 alıyormuş
Şu forumda bile ondan yetenekli insanlar vardır kesin
Adam profosyonel futbolcu sonuçta!foruma hakaret mi ettin?
Sansmi torpilli bilemedimvaybe bazi insanlar gercekten sansli.
Sparta olayina inanmiyorum ama Semihi gercekten isteyen gerizekali bir kulüp varsa bu firsati derhal kullanip bedava yollamaliyiz. Bonservise falan da gerek yok, hatta üstüne para da verebiliriz yeter ki gitsin.
Senede kafadan 10 gol yediriyor bize. Bu yükten kurtulmamizin pahasi bicilemez.
Bizimkilere biri söylesin sadece ofansif oyuncularla takım olunmayacaginien kötü defans ve orta saha bizde üst siralardaki takimlara bakarsak
Olsun Can biz yine de para istryelim. Piyasa boyle. Millet Tarik camdali, tosuncugu bize 5 er milyondan cakiyor. Biz podolskiyi 2.6 milyona veriyoruz anca!!
Biz de semihten cavandadan para kazanalim piyangodan para cikmis gibi sevinelim!!
Niy e ban yemiş o arkadaşCaglar celik kardesimi banlayan herkesi kiniyorum
Hollandadami ? Bi Turk olarak simdi buyuk sikinti Olabilir. Boyle polis isleriyle tecrubelide degilim. Panik yaptim bi an da simdi hersey kontrol altinda...Sıkıntı olmaz o zaman rahat ol
Hayrovic i konuşurduk büyük ihtimal