Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakanın türkçe klavyesi yok.
hakan feyk üyelik açtığında bu detayı atlamayacak kadar zeki değil.

Banlandikca, evrim geciriyor girdigi karakterler. Ilk üyeligi agresif, ve alman klavyeli idi, hemen ele verdi. Bu sefer türk klavyesi, ve tatli dil ile yaziyor. Keske hep öyle yazsaydi.

Fuat Ekinci kenkemin yakından takip ettiği bir oyuncu

iyi tobcudur ya severim kendisini

en göze çarpan özelliği fiziği. 1.87m boyuyla sahada direkt olarak göze çarpan oyuncu, bunun yanında geniş omuzları ve güçlü üst vücuduyla rakiplerine adeta korku salan ve orta sahada çekinilen bir tobcu haline geliyor. oyun tarzı biraz ndidiyi andırıyor

derhal utkucana maillenmelidir diye düşünmekteyim

Transfer Nöbeti dönemlerini artık sevmiyorum. Admin olarak bunu yazmam ne kadar doğru tartışılır ama oldukça yavan ve yanlı yorumlar okumak yorucu. Sneijder , Tudor , Riekerink, Denizli, Hamza , Podolski , Bruma hiçbiri böyle başıbozuk hareket EDEMEZ adam gibi yönetim olsa. Yarın Sofiane ve Belhanda ikilisi ile kavga eder birileri bu sefer de fatura ona çıkar.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan koc gibi bir malin yorumcu olmasi haha, gercekten yakismis ulke medya kalitesizligine

Diego Costanın bjkya gitmesi için yılda 10m filan kazanması gerekecek

Fiorentina bu sezon küme düsecek herhalde

Evet onu yazdım az önce. 12 maç yazdın sen, ondan ben öyle birşey yazmadığımı söyledim. Şampiyonlukta büyük rol oynadığını sadece bahsettiğin Hakan ve ben söylüyorum yani? Pek inandırıcı değil kabul edersen. Sen söylemiyormusun?

Karşılıklı saygıyla tartışabiliriz Adem kardeş, ama forumda 1 aydır takılıyorum, bazı seyler neteşlince zaten pek girme fırsatı bulamayacam. Kimseyede hakaret ve saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum, eğer varsa öyle şey ben özür dilemesini bilirim. Ama yeterki hakkımda benzetme yaparak yargısız infaz yapmayalım.

Sunlari hakan ile ilgisi olmayan bir üyeye yazsam böyle mi cevap verir zannediyorsun ?

12 maci tabiki ben yazdim, cünkü sampiyonlukta büyük rol oynadigini iddia ettigin sezon adam 12 mac oynadi.

Bu hesabin ile yazdigin tatli dil ile devam et zaten. Iyi yoldasin. Ama firildiklar olmuyor yinede, ama sen bilirsin.

Kaldı ki böyle bir terbiyesizlik yapmışsa neden o gün kulüple ilişkisini kesmediler.

Veya şöyle soralım: zaten kopmuş takımda rahatlıkla kadro dışı da bırakabilirlerdi ve derlerdiki bu adam hocamıza bunu bunu yaptı biz de kadro dışı bırakıyoruz.

Ama olayın üstüne Tudor oynattı ve hatta performansı arttı. Demek ki sorun varsa da çözülmeyecek mesele değil ki o an ve sonrasında devam ettiler.
Hayri P. Cund

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt