Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14t0rgh.jpg

:red:

Güreşçilere yağ sürmesinler reis yüzünü sürsün yeter..

Kadrodaki en iyi adamı göndermekle güçleneceğimiz sananlar var harbiden ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Beyler 1.si sneijder gitmedi hala.
2.si adamin bonservisi bizde koydurursun trde takima gidemez diye madde oyle yollarsin..
daha dogmamis cocuga don bicmeye gerek yok..basaksehire goturdunuz basaksehiri sampiyon yaptiniz napacak dursun diyorsunuz hey allahim.
basaksehir seviyesine dustuyse zaten ona da yazik

Sneijderi savunanların De Jong için de sokaklara dökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta hoca eğer istemiyorsa 2sini, soyunma odasındaki mevzu için istemiyor. Eğer Sneijder daha iyi futbolcu olduğu için hocaya trip atma hakkına sahip de De Jong değil diyorsanız o durumda da yanılıyorsunuz.

- Metin Tekin

doğru demiş
Hocaya trip attığını nerden çıkardın?
Hoca o kadar erkekse trip attirmasaydi kendine veya trip yediyse çıkıp açıklama yapsaydı da herkes gerçekleri ogrenseydi.
Ama ne yapıyor karı gibi arkadan iş çeviriyor.

Önce bruma sonra sneijder bakalım kendi k..cini nasıl kurtaracak.

Sürün yağlı surat!

Ben tenezzül etmişim, benim naifliğime say sen onu. Yok geçenlerde yine biri kaçak şekilde yazmıştı, ondan öyle düşünceniz varsa paylaşın ben doğru şekilde cevap vermeye hazırım. Tenezzül etmemek ne demek, ederim elbette. Ben Hakan hakkında yorum yapmıyorum, kendimi açıklıyorum. Ama haklısın, böyle şeylere zaman harcamamak lazım.

Aynen firildakikliklara zaman harcamamak lazim...

Sneijder'i Tr'de kim alır yaaaav diyenleri gidince görecem..
Nasıl 3 doğrunun üstüne hayati bir hata yapıyoruz ve gözgöre göre gene rezalet bir sezon bizi bekliyor..
İnanılacak gibi değil ya..

sneijder kalsın gitsin demiyorum ama sneijder varken belhanda'nın alınması doğru bir hamle değil kesinlikle. çünkü asıl mevkileri olarak 2'si de aynı yerin oyuncusu. ha belhanda solda oynar diyebiliriz ama o paralara gider safkan sol kanat alırdın. yani belhanda'yı alıyorsan sneijder'i yollayacan ya da hiç almayacan

Vizyonumuz da misyonumuz da lucescu gönderildiği gün bitti.

Vizyon gaz alma, misyon gaz verme oldu ya da son zamanlarda söylendiği gibi West Ham la anlaştık Feghouli bekleniyor, Feghouli ile anlaştık West Hamam da terliyor.

Ayrıca kavga olabilir zaten. İnsanların kardeşleri ile kavga etmesi kadar normal. Mesele bunu yönetmek. Yönetim de bunun için var zaten. Beckham ve Ferguson örneği var. Bir çok var.

Yönetim bence zaten daha geçen sene kafasına koymuştu göndermeyi. Ceza ile filan belliydi bu. Tudor'u bahane ettiler ve açık söylüyorum yarın işler kötü gittiğinde bu olay gündeme gelirse bu kez de Tudor'u topun ağzına sürecekler. Tudor'un aklını başına alması lazım, uyanık olması lazım.
Tudor staj olarak görüyor bu kaosa gelme sebebi de o bence. Büyük takımlar kazan gibidir burada başarısız olacağının farkında da olsa sene sonuna kadar istifa falan etmez. Yönetimin gazı ile gonderiyorsa (ki ben sanmıyorum ) eşiği aşamaz bu prensipsizlik ile. Yok kendi kararı ise cesareti var derim saygı gösteririm. Hata yapiyorsa da en azından onun hatası.
Tek sıkıntı yönetim hiç bir sureci yönetemiyor Hoca'ya sınırı aştığında yol gösterebilecek akıl yok. Herkes karar alıyor kendi başına

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gel de futbolcuya dayali duzen olmasin tudor un itligi mi kaldi hirvat koylulugu mu 5 6 hafta sonra postalanmasi mi?
De jong cozmus klubu hepimizi yollayamazsin sen gideceksin derken 2 3 haftda ipini ceker taraftar

Veya şöyle soralım: zaten kopmuş takımda rahatlıkla kadro dışı da bırakabilirlerdi ve derlerdiki bu adam hocamıza bunu bunu yaptı biz de kadro dışı bırakıyoruz.

Ama olayın üstüne Tudor oynattı ve hatta performansı arttı. Demek ki sorun varsa da çözülmeyecek mesele değil ki o an ve sonrasında devam ettiler.
@Hayri P. Cund

Bunlar cok tahmini tartismalar olur. Ortada cok fazla veri olmadigindan isabetli msj yazmak zor olur. Ben de cozulmesi taraftariyim ama tahmin yurutmem gerekirse sene sonuna kadar idare edilip sene sonu yollar ayrilmasi karari verilmis olabilir. Ama tam nedir bilmiyorum tabi

hep GS gelen oyunculardan verim alamasa.
peki bjk bu ihtiyarlar orudsuyla bu sene sampiyon olamasa ne olacak ?
huzur evi open the doors.

Bilic feguliye izin vermis

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani nerde abi transferler ? Kucka yola çıkıyor biz napıyoruz abi ? Dünya kadar isim vardı ne oldu 1 tanesi bile ortada yok yemin ediyorum bıktım oglu bıktım artık

Sneijder'i gönderip daha disiplinsiz olan Arfa'yi isteyenler neyin kafasini yasiyor acaba? Belhanda forvet arkasina gecer sol kanat alinir Sneijder giderse. Ha Sneijder gibi first class ve sözlesmeli oyuncunu bonservissiz veya 1-2 milyona gönderirsen adama gülerler. Tarik Camdal'in iki senelik kontratini fesih etmeye bile yetmeyen bir para. Bu düpedüz beyinsizliktir. Tudor Selcuk cöpünü ilk 11 oynatacak formati buldu da Sneijder mi oynayamayacak o formatta? Güldürmesinler adami.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt