Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Güreşçilere yağ sürmesinler reis yüzünü sürsün yeter..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diego Costanın bjkya gitmesi için yılda 10m filan kazanması gerekecek
ya sinan ne ki o gitti diye ekstra transfer yapılacak
Hocaya trip attığını nerden çıkardın?Sneijderi savunanların De Jong için de sokaklara dökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta hoca eğer istemiyorsa 2sini, soyunma odasındaki mevzu için istemiyor. Eğer Sneijder daha iyi futbolcu olduğu için hocaya trip atma hakkına sahip de De Jong değil diyorsanız o durumda da yanılıyorsunuz.
- Metin Tekin
doğru demiş
Ben tenezzül etmişim, benim naifliğime say sen onu. Yok geçenlerde yine biri kaçak şekilde yazmıştı, ondan öyle düşünceniz varsa paylaşın ben doğru şekilde cevap vermeye hazırım. Tenezzül etmemek ne demek, ederim elbette. Ben Hakan hakkında yorum yapmıyorum, kendimi açıklıyorum. Ama haklısın, böyle şeylere zaman harcamamak lazım.
Sneijder'i Tr'de kim alır yaaaav diyenleri gidince görecem..
Nasıl 3 doğrunun üstüne hayati bir hata yapıyoruz ve gözgöre göre gene rezalet bir sezon bizi bekliyor..
İnanılacak gibi değil ya..
Tudor staj olarak görüyor bu kaosa gelme sebebi de o bence. Büyük takımlar kazan gibidir burada başarısız olacağının farkında da olsa sene sonuna kadar istifa falan etmez. Yönetimin gazı ile gonderiyorsa (ki ben sanmıyorum ) eşiği aşamaz bu prensipsizlik ile. Yok kendi kararı ise cesareti var derim saygı gösteririm. Hata yapiyorsa da en azından onun hatası.Ayrıca kavga olabilir zaten. İnsanların kardeşleri ile kavga etmesi kadar normal. Mesele bunu yönetmek. Yönetim de bunun için var zaten. Beckham ve Ferguson örneği var. Bir çok var.
Yönetim bence zaten daha geçen sene kafasına koymuştu göndermeyi. Ceza ile filan belliydi bu. Tudor'u bahane ettiler ve açık söylüyorum yarın işler kötü gittiğinde bu olay gündeme gelirse bu kez de Tudor'u topun ağzına sürecekler. Tudor'un aklını başına alması lazım, uyanık olması lazım.
Güreşçilere yağ sürmesinler reis yüzünü sürsün yeter..
Veya şöyle soralım: zaten kopmuş takımda rahatlıkla kadro dışı da bırakabilirlerdi ve derlerdiki bu adam hocamıza bunu bunu yaptı biz de kadro dışı bırakıyoruz.
Ama olayın üstüne Tudor oynattı ve hatta performansı arttı. Demek ki sorun varsa da çözülmeyecek mesele değil ki o an ve sonrasında devam ettiler.
@Hayri P. Cund