Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol tarafımız şuanda pert durumda iken izlenmemesi gereken bir video.

Ve gözlerden bir kaç damla yaş süzülür... Elveda matador...

YouTube

Duyum filan da mı yok? Lemina,Asamoah,Vainq,Konop,Feghouli,Corchia,Tetevs

Kucka icin imzalar atilmis. ~6 milyon ödeyecekmis Trabzon.

di marzio

Bu toplantı meselesi nedir? Senden başka kimseden duymadım ve okumadım. Birşey mi kaçırdım ben?

Tudor' u göndermek için bazı futbolcuların kendi aralarında toplantılar yaptıkları pek çok yerde yazıldı ve söylendi. Bunların yalan olduğuna dair bir habere ise rastlamadım Sneijder-Chedjou-De Jong-Bruma' nın isimleri geçiyordu en çok. Bruma bu yüzden (Tudor' un ifadesiyle) kabul edilemez bir davranış(?)ta bulunmuş olabilir.

Hele ''25 kişi gitmez, bir kişi gider'' sözünün durduk yere spontane edilmiş olabileceğine ihtimal verebiliyor musun Ömer?. Eğer De Jong kafayı sıyırmadıysa, başka şekilde izah edemiyorum...Osuruktan, Clichy' nin transferine engel olduğu iddiasını yalanlama gereği duyduysa bu toplantı haberlerini de yalanlamaları gerekirdi. Yalanlamadılar, çünkü o yoldaydılar, kendilerini TD den daha güçlü görüyorlardı...

O toplantılara katılmadım, böcekle filan da konuşmalarını dinlemedim. Ancak haberdar olabildiğim verilerle süreci objektif takip ederek vardığım kanaat budur. Ki Sneijder çok çok beğendiğim bir futbolcudur, katkılarını inkar etmem için sebep yok, iyi bir kadroda izleyememekten hep hayıflandığımı çok defa yazdım; Tudor' un TD lüğü içinse henüz bir kanaatim oluşmuş bile değil. Önyargılı olsam tam zıt bir çıkarsamada bulunmam gerekirdi...

Beyler gercekten forumdan soguttunuz artik gün icinde yazmamaya basladik sabah aksam Sneijder kavgalari biktirdi

Tartisma platformu var gidin konu acin orda tartisin edilmeyen hakaret kalmadi ayip beyler

Kucka 6 milyonsa sağlam kazık girmiş hamsilere

Alınan oyuncular ve ismi geçen oyuncular yıldız statüsü niteliği taşıyor peki sneijder ve burumada proplem yaşıyan tudor acaba yeni sezonda nasıl bir performans sergileyecek merak konusu sanki adamın hiç ortası olmayacak gibi ya tavan yapıcaz yada taban

İkinci maçta mı D-Smart'ta? Sanki iç saha ya da deplasman maçlarından birisi tamamen D-Smart'ta idi, diğerini ise kim satın alırsa o yayınlıyordu diye hatırlıyorum. Yanılıyor muyum?

Aynen, normalde TRT alıyordu şifresiz maçı bu sene Doğan almış.

İlk maç Kanal D, ikinci maç Smart Spor.

DEFIH-2WAAEDCNf

:D

Bence sol bek Linnes/Carole olur, oraya transfer gelmez. Sol kanatta Rodrigues/Yasin olur. Orta sahada Vain ve Tolga/Selçuk olur. Corchia ve Feg olur gibi veya en fazla Corchia yerine başka isim olur. Sinan giderse yedek bir forvet alırlar diye düşünüyorum ayrıca kiralık veya genç bir isim.

----------------------Muslera----------------------
Chorcia/Transfer---Serdar---Maicon---Carole/Linnes
-----------Vainqueur----Selçuk/Tolga-----------
Feghouli----------Belhanda---------Garry/Yasin
----------------------Gomis------------------------

En fazla bizden bu çıkar diyosun renktaş. valla orta sahaya bi çift yönlü adam daha alsalar ben fitim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt