Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok mu transfer yaw çok gerginim beni transfer paklar

----------------------Muslera----------------------
Chorcia/Transfer---Serdar---Maicon---Carole/Linnes
-----------Vainqueur----Selçuk/Tolga-----------
Feghouli----------Belhanda---------Garry/Yasin
----------------------Gomis------------------------

En fazla bizden bu çıkar diyosun renktaş. valla orta sahaya bi çift yönlü adam daha alsalar ben fitim.
Valla bizden fazlası çıkar da şu an olanların yapıp yapabileceği en kral iş bu olur. Sonuçta Melo'yu yollayıp Jem'i alan, Rodrigues'i Bruma'nın muadili gören, Maxi'yi Sabri ile eş gören bir zihniyet tarafından yönetiliyoruz.

Hoffeinhaim ve Leverkusen daha futbolcu dahi olamamış adamları teknik direktör yaptılar da biz bu kadar kariyerli(futbolcu iken) ve genç bir teknik direktöre sabr etmiyoruz.? Ben bir sene Tudor'a sabır etmesinden yanayım ve destek verilmeli.

Ilgaz Çınar: Yönetim Sneijder'e ücreti düşürüp sözleşme uzatalım dedi. Mustafa Canaslan abi dedikerin varsa bu nedir? Evren Göz de bunu söylemişti.

Ilgaz Çınar: Sneijder'in 17 Mayıs etkinliği hakkında ağır sözler sarfetti söyleniyor.

Valla bizden fazlası çıkar da şu an olanların yapıp yapabileceği en kral iş bu olur. Sonuçta Melo'yu yollayıp Jem'i alan, Rodrigues'i Bruma'nın muadili gören, Maxi'yi Sabri ile eş gören bir zihniyet tarafından yönetiliyoruz.

Az çok yine kaliteli adamlara yöneldik bu da bişeydir renktaş he ne kadar başarılı olur olmaz bu kadro bilemem ama geçen seneden daha umut doluyum.

DEFL019XgAAvzBa.jpg

Feghouli'yi baska bir takim araya girmeden almamiz lazim

Sezonun en iyi transferi olabilir

Feghouli her maç yükselen bir futbolcu. Özgüveni yerinde bir Feghouli Top Class bir futbolcudur WestHam Niye Bu kadar ucuz bir bonservise birakti anlamadim. Düsünün Cheahahaheahehaeounun iz biraktigi bir ligde Feghouli neler yapacaktir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt