Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Corchiayı parayı basıp getirelim Feghouli+Corchia+İmbula şeklinde üç transfer yapsak şöyle 15 gün içinde takımın önü iyice açılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyonada olur bu, bizimkiler bedava istiyor.corchia teklifi baştan saçmaydı.ver 5 milyon al.
Sneijder 'aaaaaaa bu aptal sürüsü hala bana tapıyor gidip 2 hafta daha garsonluk yapayım' diyip ilk uçakla geri dönecektir, şüphesiz
Sakat, yaşlı, maliyetli değil mi?
Corchiayı parayı basıp getirelim Feghouli+Corchia+İmbula şeklinde üç transfer yapsak şöyle 15 gün içinde takımın önü iyice açılır.
Ouhahaha ben kaçar ???O dönem önemli bir takım demiş olsan neyse de. Bak üstelik inter ismini kullanarak şamp ligi şampiyonluğu apoleti olan wesley sneijder'e çakabiliyorsun. Sevgiler saygılar renkdaşrosenborg dediğin takım o zaman için bugunün inter i gibi bir şeydi tromsö ile aynı kefeye koymak hata.
pepe iyi kötü bi yana adamlar şampiyon olduklarında bizim hiç bi eksiğimiz yok düşüncesine kapılmıyorlar eksik bölgelerini kapatıyorlar. bizim şuan bu halde olmamızın sebebi şampiyon olduktan sonra eksikliklerimizi görmezden gelmemizdir
Sneijder i karşılamak nedir lan. Bir de ödüllendirin. Kamp başladı adam iki haftadır ortalıkta yok bir de üstüne karşılanıyor
Geçen sezon baya sakatlandı, ama ondan önceki sezonlarda o kadar sakatlanmadı aslında.
Maliyetli olduğunu zaten söyledim.
Yaşlı ancak kendine iyi bakarsa gelecek 2-3 sene rahatlıkla oynayabilir. R. Carvalho gibi.