Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corchiayı parayı basıp getirelim Feghouli+Corchia+İmbula şeklinde üç transfer yapsak şöyle 15 gün içinde takımın önü iyice açılır.

pepe iyi kötü bi yana adamlar şampiyon olduklarında bizim hiç bi eksiğimiz yok düşüncesine kapılmıyorlar eksik bölgelerini kapatıyorlar. bizim şuan bu halde olmamızın sebebi şampiyon olduktan sonra eksikliklerimizi görmezden gelmemizdir

Corchiayı parayı basıp getirelim Feghouli+Corchia+İmbula şeklinde üç transfer yapsak şöyle 15 gün içinde takımın önü iyice açılır.

bunlari alsinlar daha transfer yapmasalarda olur.
belki riza olursa.
ama ben o 3 oyuncuyuda fitim.

feg imbula fena olur fena.

Son düzenleme:
Pepe+Portugal+v+Netherlands+Group+B+UEFA+EURO+cQolpYgvJ1Dl.jpg

bein farkini gösteriyor, yavas yavas türkiye ligin degeride artiyor.

rosenborg dediğin takım o zaman için bugunün inter i gibi bir şeydi tromsö ile aynı kefeye koymak hata.
Ouhahaha ben kaçar ???O dönem önemli bir takım demiş olsan neyse de. Bak üstelik inter ismini kullanarak şamp ligi şampiyonluğu apoleti olan wesley sneijder'e çakabiliyorsun. Sevgiler saygılar renkdaş

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'dan bir halt olmaz en az 2 sene daha zira kadro planlaması kötü , hakkını arayacak bir yönetim yok, finansal açmazın etkileri minumum 2 yıl daha hissedilecek ve rakipler den kötü teknik adamlar ile calisiyoruz Terim sonrası.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pepe iyi kötü bi yana adamlar şampiyon olduklarında bizim hiç bi eksiğimiz yok düşüncesine kapılmıyorlar eksik bölgelerini kapatıyorlar. bizim şuan bu halde olmamızın sebebi şampiyon olduktan sonra eksikliklerimizi görmezden gelmemizdir

4.Yıldızdan sonra çapsız sağda solda kem küm edip Dani Alvesle Sabri kıyaslamasaydı bu tip bi transferde biz yapmış olacaktık. Dediğinde haklısın

A
ed5a1dd5369493ffd71c0b1dec76548b.jpg

Sneijder hayrani pepe ile fotoğraf cekiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt