- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
627 misafir var.
kievden 6 yemek yerine benficadan 2 tane yersiniz tebrikler.pepe gibi şans transferi de her zaman olmaz.şimdi oyuncu satıp alabilyosanız alın bonservis ile birini köprü altı tinercileri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşme 2 yılık o yüzden yıllık ücreti maç başı hariç 4.8imza parasını 3 seneye bölerek verseler net alacağı 4.3, 35 maç oynarsa 4.6 şampiyon olurlarsa net 5 maçbaşılarla da 5.250 yi bulacaktır.
Bizde de Gomis aynı parayı alıyor
İyi o zaman abin sayılırım 37 yaşındayım bende. Seçtiğin kelimelere bakılırsa 35 yasında olmussun ama adam olamamıssın. Antu nun nasıl biryer olduğunu bilmiyorum. Sen Bir gsli olarak takip ettiğine göre utanç duymuyorsun.Bebe 35 yaşındayım ben nasıl bi kafaya sahipsiniz ya utanılacak tiplersiniz
Bu takımın en büyük belası sizin gibi gereksizler
Takım mağlup olsa kıçınıza zil takip oryantel oynarsınız be
Yuruyun Antu.com a orası sizlere daha uygun gereksizler sizi
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3.3 iyi
olsa ne olacak yine basari degil,
o paralara daha genc oyuncu alirsin.
3 milyon imza parasi bizim maicona verdgimizin yarisi.
maas olarakta daha fazla ödüyorlar maicona göre.
ismi var iste sözde.
Bebe 35 yaşındayım ben nasıl bi kafaya sahipsiniz ya utanılacak tiplersiniz
Bu takımın en büyük belası sizin gibi gereksizler
Takım mağlup olsa kıçınıza zil takip oryantel oynarsınız be
Yuruyun Antu.com a orası sizlere daha uygun gereksizler sizi
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
------------------------Muslera-------------------
Corchia-------Maicon----------Serdar---Linnes
-------------Selçuk------İmbula/Lemina-------
Konop/Feghouli-----Belhanda-------Yasin/Rodriguez
----------------------Gomis-------------------------
Muhtemelen kadro bu ayarda bi şey olacak.Sneijder'in gittiğini varsayarsak Belhanda'nın alternatifi bi allrounder elemanan da gerekiyo gibi hücum bölgesine
gomis de pahalı evet ancak o enazından santrafor parasını rahatça çıkarır bu maliyetlere sakat stoper almak ne kadar doğru bilemiyorum.
Amc ve santraforlar her zaman daha pahalidir zaten.normali bu3.350 milyon euronun cok olduğunu düşünmüyorum.Biz Belhanda'ya verdik o parayı
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi