Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pepe psg ile masadan kalkmasa alamayacak olan bjknin tinerci gazetecisini her gece okuyup gülüyorum. Serdar Sarıdağ (@serdarsaridag) Twitter'da domino taşları girmiş bi yerlerine,giroud,diego costa ve benzemayı alabilceklerini iddia ediyolar.

sat oyuncu al alabilyosan birini.:D görücem bundan sonra.

Gomisle Pepeyi ücret olarak karşılaştırmam. Bana göre yılda minumum 15 gol atacak adama o para verilir. Stopere ise verilmez benim görüşüm tabii

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında kariyerine göre rakamlar kötü rakamlar değil, maliyeti iyi (doğruysa) . asıl sorun, bu mevki de oynayan bir adam taraftar çeker mi sempati uyandırır mı, yani yaptığın yatırıma değer mi?

deymez daha genc oyuncuya yatirim parayi ama bunlar ffp bonservisli oyuncuda alamiyorlar oda var.

Imza parayla beraber değilse iyi değil
Yıllık 3.350.000 €
35 macta gorev alirsa: 350.000 €
Sampiyonluk primi: 250.000 €
Imza parasi: 3 milyon €

Sampiyonluk primi saymasak. Imza parasini da ikiye bolsek (2 yillik sozlesme oldugu icin.)
Yillik parasi 5.2 milyon euro garanti.

Sabah GS Muhabiri Mehmet Özcan: Tudor, Maicon'un yanında oynatacağı diğer stoper olarak Semih'i düşünüyor. Çalık ve Koray'ı düşünmüyor.

misafirlere kapatın forumu,tinerden ölecekler

90afa7da83034743bc410a8f0fcd357b.jpg

10aff47b21ea6b5a374eb4bb76b7b5d3.jpg

Misafirler iyi baksın :dd

Pepe bize gelmis olsa takla atardik hic bok atmayin

Özellikle sergen

gomis forvet ve 20 gol atmis ve ondan genceve kac mac oynadi ona göre gecen sezon.
Onu bilmem ama Pepe gibi bir oyuncuyu bu paralara getirmek net transfer başarısıdır.Haa pepe kafasinda futbolu bitirmiştir, sakatlanır sezonu kapar orasi ayrı ama ortada büyük bir yonetim başarısı var eger rakamlar dogruysa

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi o zaman abin sayılırım 37 yaşındayım bende. Seçtiğin kelimelere bakılırsa 35 yasında olmussun ama adam olamamıssın. Antu nun nasıl biryer olduğunu bilmiyorum. Sen Bir gsli olarak takip ettiğine göre utanç duymuyorsun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlığı senden bi öğreneceğim beni kişisel olarak tanımıyosun bi mesajla adamlık dersi veriyorsun
Aslında haklisin dünyayı televizyon takip edip takımınla ilgili bi halt bilmeyip milletin yonlendirmesiyle geçmişte o kadar başarılar varken bi tane tromse maçı ile önümüzdeki maça yorum yapar fener medyasının gazlamalarina gelen bir taraftar tipisiniz

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

f6d2733a65ec88d425717fcfc8975192.jpg

Yalniz şuda bi gercek bu asalaklar her sene gelisirken biz hala semih selcuk falan sayiyoyurz kadrolarda... kendimize ceki duzen şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt