Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.231
- 12.974
- 2.658
Kamp kadrosuna alinmayanlar ve alinip da simdi üstü cizilen cöpleri cikarirsak geriye Cenk, Eray, Koray ve Semih kaliyor.
bukadar az cöp ne zaman vardi hatirlayamiyorum.
iyi yoldalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamp kadrosuna alinmayanlar ve alinip da simdi üstü cizilen cöpleri cikarirsak geriye Cenk, Eray, Koray ve Semih kaliyor.
bipspora göre.
Baska bir gelisme varmi peki
Sol bek Riza mesela
Baska bir gelisme varmi peki
Sol bek Riza mesela
Pepe en sevdigim defans oyuncusuydu cok kötü oldum yaşı 34 ama 1 sene oynasa bile çok büyük prestij katar kesinlesirse cok üzülürüm.
Cok istedik cok
Nevzat o 25i gecen kullanmıştı zatenquakerboy nevzat dindar olabilirmi acaba bugun sözlükte 25 kişilik liste dedi quakerboy aynı dakikalarla nevzat da 25 kişilik bi transfer listesinden bahsetti tesadüf de olabilir gerçi
imbula gelecek diyorum kiralik !
quakerboy nevzat dindar olabilirmi acaba bugun sözlükte 25 kişilik liste dedi quakerboy aynı dakikalarla nevzat da 25 kişilik bi transfer listesinden bahsetti tesadüf de olabilir gerçi
Nevzat o 25i gecen kullanmıştı zaten
Quakerde copy paste yapmis
Mesele karakteri değil melonunda sağlam değildi oyun için de ama harika oyuncu olduğu gerçeğini degistirmez.ya ne prestiji ya acik ara avrupada en sevilmeyen topcu pepe