Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asdfgh senin akü markası hocan tüm derbileri kaybetti de get. ������

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gören de Riekerink kupa finalleri dışında derbi aldı sanacak.Kupa finallerini de Riekerink değil kim olursa olsun alırdık Riekerink ile alakası yok onun.

quekerboy duyumcu falan değil aslında. burda yanlış tanınıyor. çok büyük bir ihtimal kulüpte çalışıyor. verdiği bilgiler kimin transfer olacağından çok transferin ne durumda olduğu ile alakalı.
Kendisi söylemişti medya çalışınayım diye basındaki spor muhabirlerinden birisi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav nereye şampiyonluktan etti.Riekerink kalsa da olamayacağımız belliydi.Kayseri maçı son trendi o da kaçtı.
ama gelmeden önce 5 puan fark önemli değil ben bu takımı şampiyon yaparım diye atıp tutmayı biliyordu. zaten tinercileri yenseydik direk şampiyonluk adayı oluyorduk.bırak şampiyonluğu ilk 2 ye sokamadı ve 4.yaptı bizi köylü

Lay lay lom antrenman yaptıran,oyuncusunun sözünden çıkamayan Riekerink ile Tudor'u kıyaslamak hainliktir

Bu çöp takım alır alır ama neyi alır bilemem

Niye lig maçlarında kazanamadı peki madem çok iyi (!) hoca.Trabzon'a Başakşehir'e Kayseri'ye Riekerink'le içerde kaybettik,Fener'de Topal Lens falan yoktu kaybettik,Bjk'ye az daha 0-2'den maç veriyorduk.Türkiye Kupası'nı aldığımız sezonda da içerde Bjk'ye yenildi,Fener'e karşı 0-0 kaldık ama rezalet top oynadık Fener 2-3 tane atardı gününde olsaydı.

Tarafımız belli.

Galatasaray.

Bunu anlamayanlar var forum'da

Sneijder kalsa veya gitse bile, umrumda degil, bu sezonda takimin en iyi oyuncusu, maclari izledigimde en cok keyif aldigim ve heyecanlandiran ustelik takima para kazandirarak giden Bruma icin bile ben bu kadar uzulmedim.

Ben iyi takim, savasan bir takim ve iyi bir oyuncu topululugunu izlemek istiyorum.

Ne tarafi yaw Adnan

Tudor 3 iyi oyuncular aldirdi, iyi oyuncular ile ilgilenmeye devam ediyoruz, sirf sneijder'i yollamak istiyor diye mi bu nefret :D
parayı verdikten sonra iyi oyuncuları ben de aldırırım sen de ayrıca transferde belirlenen isimleri scout ekibi buldu. sneijder olayı olmadan önce de geçen yılki performansından sonra güvenim kalmadı bu herife

ama gelmeden önce 5 puan fark önemli değil ben bu takımı şampiyon yaparım diye atıp tutmayı biliyordu. zaten tinercileri yenseydik direk şampiyonluk adayı oluyorduk.bırak şampiyonluğu ilk 2 ye sokamadı ve 4.yaptı bizi köylü

Ne diyecek bizden bir bok olmaz mı?Her hoca motive olduğunu göstermek için iddialı konuşur.

Riekerink kalsa yenecek miydik Bjk'yi işte neye dayanarak bundan eminsiniz?Riekerink de ligde derbi alamadı Tudor alamadıysa.

olabilir. o bilgiyi kaçırmış olabilirim. benim takip ettiğim ve yazdıklarına güvendiğim biri..
Bende uzun süredir takip ediyorum ama son zamanlarda verdiği bilgiler artık tatmin edici olmuyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye lig maçlarında kazanamadı peki madem çok iyi (!) hoca.Trabzon'a Başakşehir'e Kayseri'ye Riekerink'le içerde kaybettik,Fener'de Topal Lens falan yoktu kaybettik,Bjk'ye az daha 0-2'den maç veriyorduk.Türkiye Kupası'nı aldığımız sezonda da içerde Bjk'ye yenildi,Fener'e karşı 0-0 kaldık ama rezalet top oynadık Fener 2-3 tane atardı gününde olsaydı.
Adam defansa denayer alın os las diarra alın dedi. Senin başkan gitti sakat serdar ile alkolik de jong aldı. ?

Sneijder'i Ünal reis almasaydı asla getiremezdi bu yönetim 27 yaşında kariyerinin bana göre zirve yıllarında..
Ne çabuk unuttular anlamıyorum bu adamın bize verdiklerini..

Ne tarafi yaw Adnan

Tudor 3 iyi oyuncular aldirdi, iyi oyuncular ile ilgilenmeye devam ediyoruz, sirf sneijder'i yollamak istiyor diye mi bu nefret :D
Riekerink 20 m € bonservis harcadı. Ortada elle tutulur tek transfer yok Tudor transfer işinden anladığını gösterdi

Geçen sene Tudor olsa o 20 m € çöpe gitmezdi. Riekerink yönetim ne dese eyvallah dedi ama Tudor öyle değil.

Muslera
Corchia serdar maicon x
Lemina tolga
Feghuili belhanda yasin
Gomis

Bence böyle bişeyler olur her ne kadar muhabirler selçuk kesin desede tudorun o tempoda birini çok tutacağını sanmam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arsenal, Alexandre Lacazette için Lyon'a 60 milyon euro ödeyecek. (Sky Sports)
Wenger sonunda paraya kıyıyor hayret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt