Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Pepe transferinde mutlu son. Portekizli yıldız sabah 04:30'da İstanbul'da olacak. (Bein sports)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in uçağı paylaşıldı mı???
bi daha paylasSneijder'in uçağı paylaşıldı mı???
İşin maliyet kısmı ile ilgilenmiyorum hocam. Galatasaray'a da gelseydi fikrim değişmezdi. Drogba da geldi bu ülkeye kimse Katarvari diye bakmadı.Gelsin de katarvari fiyatlara gelmesin. Genel konuşuyorum bu giden paralar sadece kulüpleri değil bu ülkede yaşayan herkesi etkiliyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pepe Beşiktaş'ta...
Yıllık: 3.350 bin euro garanti
Şampiyonluk primi: 250 bin euro
İmza parası: 3 milyon https://twitter.com/ac_yaycili/status/882331117931646981/photo/1
@ac_yaycili
Ne diyor la bu
Biraz bekleyelim bakalım, takımda ne gibi başka durumlar yaratacak.Abi neyin derdindesiniz? Adamlar iki senedir cl ye gidiyor dogru durust transfer yaptiklari yok para harcamiyorlar bi pepeye 5m verdiler diye batacaklar mi? Gayet tas gibi stoper helal olsun hele burda 5m almadiklarini hersey dahil gomis parasina geldigini duyunca kufurler havada ucusacak
Eger besiktas sampiyonlar liginde oynamasaydi Pepe 100% gelmezdi
Iste bu yuzden SL onemli
Hangi veteran'i göndermiş?Sneijder i herkes seviyor, oynamasını da istiyor ama takım gerçekleri Sneijder in performansını artıracak yapıda değil.tempolu iki orta saha imbula-lemina tarzı oyuncular alınmadıkça takım Sneijder i tasiyamiyor.hele bir de Podolski, Bruma gibi defans yapmayan ileri uç oyuncuları, Selçuk gibi veteran bir orta saha ile hiç çekilmez oluyor takım... tudor hoca bu duruma bir son vermeden başarılı olunmayacagini gördü...önce veteran oyuncuları gönderdi ya da kampa almadı.kalanlari da resmen hizaya çekti.bu gün idmanda özellikle dikkat ettim, hepsini muma çevirmiş... eğer istedikleri diğer oyuncular da gelirse ki inanıyoruz gelecek.cok başarılı,heyecan verici, tempolu bir Cimbom izleyeceğiz inşallah...