Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Bir Stoper için fazla para.
Pepe nın toplam Maliyeti:
101.000.340 Çin Yuan'ı
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Kardeş açılmış ban h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Stoper için fazla para.
Pepe nın toplam Maliyeti:
101.000.340 Çin Yuan'ı
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Pepe tutmaz drogba karakterli çalışkan adamdı iş ahlakı vardı Pepe tam bir çingene8tas zamaninda bizim Drogba'da aldığımız riski aldı.Biz Drogba'ya baya kendimizi aşan rakamlar vermiştik ama Allah'tan tuttu ve parasını rahatlıkla çıkarmıştı.Insallah pepe tutmazda şemsiye acilmaz
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
34 Yaşındaki Pepe'nin Maliyeti
17,5'M-€ - 70 MİLYON TL
Maicon 7'M€ +
Gomis 2,5'M€ +
Belhanda 8'M€ = 17,5'M€
İbne basın bunu da yazın
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kahe kim amasya kimSon Dakika!!!
Transfer - Carlos Kahe zu Yeni Amasyaspor
bak bakalım pepeye bok mu atmışım.çok iyi transfer dedim.10 kere yazamam aynı şeyi.ben lafı biyerleri kalkan tinercilere ediyorum.
Pepeyi top diye oynar hayatımda en sevdiğim stoper tipi bu adam gibiydi fizikli havasında topu bırakmıyan rakibi parçalayan![]()
Alin stoper
Gomisin maliyetine takılmamak lazım. Adam geçen sezon aylık 420 bin Euro maaşı vardı bu sene marsilyada kalsa daha fazla alacaktı net 3 milyon Euro diye söyleniyordu. Marsilyadan koparmak istiyorsan tabi ki 1 milyon fazla vereceksin. Bonservisi de o katagori forvet için çok iyi. Maliyet hesabı ancak belhandaya yapılır fazla diye, belhanda umarim hakkını verir bakalim.![]()
Gomis bu yuzden pahali, normal..
sakat diye almadılar yabancı kaynaklar söylüyor bunu riskli bulmuşlar oynabilecek durumda olsa real elden çıkarmaz zaten bu tarz oyuncularını ıskartaya çıkana kadar kullanıyorlar (casillas,raul,guti)
Pepe gelirse ne kadar ucret alacak diye bir post yazmistim bir kac gun once buradan anliyoruz ki hakli ciktim kesinlikle illegal olarak el altindan birileri para veriyorlar oyunculara.Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Pepe'nin transfer deyatları ortaya çıkıyor. Siyah beyazlılar 2 yıllık sözleşme imzaladıkları Portekizli oyuncuya yıllık 3 milyon 350 bin Euro net ücret verecek.
Pepe, 35 maç oynaması halinde 350 bin Euro daha kazanacak. Beşiktaş'ın şampiyon olması halinde ise Portekizli oyuncu 250 bin Euro'ya prime hak kazanacak. Siyah beyazlılar imza parası olarak da Pepe'ye 3 milyon Euro ödeyecek.
NTV Spor
![]()
Alin stoper
Bu kadar uzun bir mesaj yazıp hiçbirşey anlatamak. Profil fotona bakılırsa yerli seviciliği ve reisçiliği iyi biliyorsun. Sen kimsin ki benim hakkımda yorum yapabiliyorsun da ben senin adamlığına dokundurduğumda geriliyorsun. Ülkemiz ve türk sporu sizin gibi ayrımcı kesim oldukça bizden bir bok olmaz. Çok istiyorsan engeli basarsın yazdıklarımı görmezsin.Adamlığı senden bi öğreneceğim beni kişisel olarak tanımıyosun bi mesajla adamlık dersi veriyorsun
Aslında haklisin dünyayı televizyon takip edip takımınla ilgili bi halt bilmeyip milletin yonlendirmesiyle geçmişte o kadar başarılar varken bi tane tromse maçı ile önümüzdeki maça yorum yapar fener medyasının gazlamalarina gelen bir taraftar tipisiniz
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi