Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------Gomis--------------
Garry---------Belhanda-----------Feghouli
------------Pasalic-----Lemina-----------
Clichy------Maicon-----Serdar------Linnes
-------------------Nando-------------------

467d1ba551c72113ca380420cd03ab05.jpg

----------------Gomis--------------
Garry---------Belhanda-----------Feghouli
------------Pasalic-----Lemina-----------
Clichy------Maicon-----Serdar------Linnes
-------------------Nando-------------------
Gayet iyi ama beklerin böyle olmayacağindan eminim

Mario Gomez, kulübü Wolfsburg'u takip etmeyi bıraktı ve Beşiktaş'ı yeniden takibe aldı.

diğer takımlar pepeye 1+1 yıllık veya 1 yıllık sözleşme önerdiler. Mesela psg 1+1 yıl önerdi ve orada ciddi rekabet söz konusu olacaktı gitseydi.
yedek bile kalabilirdi.
Juventus 1 yıllık önerdi ama onlar da Bonucciyi satmaları durumunda alacaklardı. Yani çok istekli değillerdi.
bu salaklar 2+1 yıllk sözleşme ve deli paralar önerdiler. Kabul etmemek için aptal olmak lazımdı.

bence yine de başarıdır.. deli para ddiğin toplam 5 civarı ki 2+1 diyorsun... 2 yıl pepe zaten üst düzey oynar..

Sampiyonlar liginde oynucaksin 4-5 milyon euro maas alacaksin . Krallar gibi yasicaksin . taraftar sana tapacak herhalde gelir gelmezse enayidir zaten :) bu paralari bu yaştaki adamlara verip transfer yapmak zor degil.

ya arkadaş kuşlarların yaptığı çekememezliği aynen bizim taraftar yapıyor..Drogba forvet olarak dünyada neyse Pepe de defans için aynıdır.. Drogbayı aldığımızdan bizim taraftar maliyet hesabı yapmadı çünkü çok büyük bir transferi.. adamlar Pepeyi almış bu fiyatlar çok normal

Pepe büyük oyuncu ama korkmaya gerek yok feghuli gelsin birde o ayarda orta saha taraftar yönetim bir olsun Galatasaray her türlü şampiyon olur fener nr kadrolar kurdu biz yine aradan çıktım şampiyon olduk bunlara çok takilmayin takıma inanin stada gidin tamamdır.

Ben açık açık söylüyom kıskandım pepeyi parası marası yaşı ilgilendirmez görmek isterdim yani bizim formamızla onu sahada. Aynen drogba sneijder gibi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

forvet arkası için Belhanda'ya bir yedek lazım Emrah+Donk falan verip Deniz Türüç alınabilir Sinan da giderse sağ kanadı da yedekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt