Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesinlikle doğru tespit
hep neyle övünuyorlar
yok efendim biz ücret dengesine dikkat ederiz
yok efendim biz emekli oyuncu almayız
yok efendim oyunculara astronmik ücretler vermeyiz

bi arkadaş vardı buralarda yok efendim gomis e belhanda ya o kadar parayı anadolu klubu verse onada giderdi diye konusuyordu
peki PEPE ye de aynısı olmuyor mu trasnfer başarısı diye sagda solda ötüyor bazıları...

Taner karaman dedi gomise okadar parayı versen kayseriye gider dedi bende twitterdan aynısını pepe için yazdım engelledi karektersiz pepe için ben yazmıştım huzuru bozar diye bugün gene haber çıktı talisca 3 istiyormuş diye herkes mal bi bunlar akıllı ya :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doyamadık ulan sana
DD7O2LFU0AAKgE_.jpg

Taner karaman dedi gomise okadar parayı versen kayseriye gider dedi bende twitterdan aynısını pepe için yazdım engelledi karektersiz pepe için ben yazmıştım huzuru bozar diye bugün gene haber çıktı talisca 3 istiyormuş diye herkes mal bi bunlar akıllı ya :)

iyi olmus beter olsunlar
2 yıl boş rakipsiz ligte şampiyon oldular oturma organları kalktı ama bu sene görecez onları

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son Dakika | Sneijder ile yapılan ilk toplantı sona erdi.

İki tarafta karşılıklı düşüncelerini iletti.Görüşmenin ardından Dursun Özbek stada geçti.@ArslanCumhur

Sneijder-Galatasaray zirvesinde ilk toplantı sona erdi. İki taraf da beklentilerini masaya koydu. İkinci toplantı öğleden sonra (Gamaspor)

A sporda uğur karakullukçu dısında gslı yorumcu varmı ya ?

Point Otel'deki toplantıya katılanlar:

Dursun Özbek
Cenk Ergün
Kulüp avukatı Levent Polat
Sneijder
Guido Albers
Sneijder'in avukatı

Hmm

Alacaklarından feragat edip, bonservisini eline vermek istiyor olabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt