Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
bizde niye yapmadı bunları
Defansif açıdan rezaletti. İtalya'da savunma yapmayı öğrendi, Portekiz'de ise potansiyelini ortaya çıkardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde niye yapmadı bunları
Thuram?Bu gozler marcel desailly den baska iyi zenci stoper gormedi.
Çünkü İtalya'da savunma yapmayı öğrendi seviye atlattı kendine biz gittik sattık adamı
HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gignac twitter hesabından kargaları takibe başlamış.
Portekiz ligi pek iyi gösterge gibi değil, bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bek olur.Thuram?
O ligden cikanlar piyasayi ters düz ediyor ammaPortekiz ligi pek iyi gösterge gibi değil, bence.
Sent from my iPhone using Tapatalk
____________________________Bafetimbi Gomis______________________________
_______Younes Belhanda_______Wesley Sneijder__________Soufiane Feghouli__________
Üst düzey bir Fransa takiminin hücum hatti kalitesinde olur. Lyon, Marsilya filan.
Dogru bir taktik organizasyonla, disiplin, arkadaslik ve inanc ile sampiyonluk gelebilir.
Ancak simdi "seneye CL´de final oynariz, Avrupa Ligi´ni aliriz" kadrosu degil, onu da belirtelim yani![]()
Ribery beni alın diyor
Bence yönetim Sneijder’e;
"Tavan ücreti 3,35m Euro olarak belirledik. Bizimle devam etmek istiyorsan bu rakamdan 2 1 yıllık sözleşme uzatabiliriz." demiştir.
Sneijder de;
"Bu sene sözleşmemdeki parayı alayım seneye bu rakamdan sözleşme imzalarım" demiştir.
Yönetim de;
"Hayır ya bu sene imzala ya da kulüp bul" gibisinden bir şey söylemiştir.
Sneijder de;
"Aç karna karar veremiyorum. Öğleden sonraya kadar düşüneyim, kararımı veririm" demiştir.
Sneijder öğleden sonraki toplantıda "3,35m Euro tamamdır" diyecek.
2 1 yıllık sözleşme imzalanacak.
Sonra sıra Muslera’ya gelecek. Aynı ücret ona da teklif edilecek...