Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem indirim isteyecektiniz o toplantıda Selçukta olmalıydı. Yıllık 3 milyon euro + maç başı 100 bin tl kazanan Selçukla neden konuşmuyorsunuz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ortasaha direncini artırmamız lazım. önlibero+merkez şart. sağ veya solada üst düzey bir bek lazım.

Yaptığımız en büyük hata hayatımıza girecek 2. bir Hagi yi beklemektir.

Oysa onun bu kadar sevilmesinin, özlemle anılmasının en önemli sebeplerinden biri zaten tek olması!!

Hagi seviyesinde bir oyuncu bir daha GS a gelirse emin olun bizim ömrümüz yetmez onu görmeye.

O hep zirvede. O yüzden o seviyede bir oyuncu ve profesyonel hiç beklemeyin, ne Sneijder, ne Drogba ne bişey. Geldi, varını yoğunu ortaya koyup sayısız kupa kazandırdı ve gitti.

Ama biz onu bile teknik adamlığında yapmadığımız eşşeklik kalmadı . Oyle bir efsaneye bile tahammül edemedik.

İşte ona bile tahammül edemezsen, bir daha kimse "GS için aman varımı yoğumu ortaya koyayım" demeyecek, parasına bakacak.

Bu paraya tapan futbolcu profili biraz da bizim yeni taraftar profili yarattı aslında.

Sneijder de bugüne kadar gelen en iyi 10 numaralardan biri. Kıymetini bilelim, Hagi olmasını beklemeyelim.

Hiç kimse bizim için Hagi olamaz , bunu sakın unutmayın, hiç kimse olamaz! :(

Lan riva ihaleai gibi ikinci oturumda birbirine kapali zarf sunacaklarmis

Bence yönetim Sneijder’e;
"Tavan ücreti 3,35m Euro olarak belirledik. Bizimle devam etmek istiyorsan bu rakamdan 2 1 yıllık sözleşme uzatabiliriz." demiştir.

Sneijder de;
"Bu sene sözleşmemdeki parayı alayım seneye bu rakamdan sözleşme imzalarım" demiştir.

Yönetim de;
"Hayır ya bu sene imzala ya da kulüp bul" gibisinden bir şey söylemiştir.

Sneijder de;
"Aç karna karar veremiyorum. Öğleden sonraya kadar düşüneyim, kararımı veririm" demiştir.

Sneijder öğleden sonraki toplantıda "3,35m Euro tamamdır" diyecek.

2 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Sonra sıra Muslera’ya gelecek. Aynı ücret ona da teklif edilecek...

____________________________Bafetimbi Gomis______________________________

_______Younes Belhanda_______Wesley Sneijder__________Soufiane Feghouli__________

Üst düzey bir Fransa takiminin hücum hatti kalitesinde olur. Lyon, Marsilya filan.

Dogru bir taktik organizasyonla, disiplin, arkadaslik ve inanc ile sampiyonluk gelebilir.

Ancak simdi "seneye CL´de final oynariz, Avrupa Ligi´ni aliriz" kadrosu degil, onu da belirtelim yani :)

Artık bu kafayı bırakmamız lazım bence. Şampiyon Ligine gittiğimiz sene hemen çeyrek final yarı final oynayayım, UEFA'da final oynayalım şampiyon olalım gibi düşünceler kısa vadeli ve yüksek maliyetli faturalar çıkarıyor takımımıza. Bizim sürdürülebilir ve takım olgusunu ortaya çıkaran ve her sene üstüne biraz daha koyan bir transfer, futbol vizyonuna ihtiyacımız var artık.

Bunun yanında altyapıyı da tamamiyle revize edip her sene olmasa bile 2-3 senede bir yetiştirdiğimiz oyuncuyu ilk 11'e monte ediyor olmamız lazım.(Semih gibi değil Semih'ten çok daha potansiyelli gençleri) Altınordu, Buca gibi maddi imkanları bize göre çok düşük kulüpler bizden daha iyi oyuncular yetiştiriyor, şimdi yanlış bunun neresinde? Bu sadece bizim için de değil tüm Türk Kulüpleri için geçerli.

Dursun'la veya herhangi popülist bir başkanla bunları yapmak mümkün değil tabii ki.

Bence yönetim Sneijder’e;
"Tavan ücreti 3,35m Euro olarak belirledik. Bizimle devam etmek istiyorsan bu rakamdan 2 1 yıllık sözleşme uzatabiliriz." demiştir.

Sneijder de;
"Bu sene sözleşmemdeki parayı alayım seneye bu rakamdan sözleşme imzalarım" demiştir.

Yönetim de;
"Hayır ya bu sene imzala ya da kulüp bul" gibisinden bir şey söylemiştir.

Sneijder de;
"Aç karna karar veremiyorum. Öğleden sonraya kadar düşüneyim, kararımı veririm" demiştir.

Sneijder öğleden sonraki toplantıda "3,35m Euro tamamdır" diyecek.

2 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Sonra sıra Muslera’ya gelecek. Aynı ücret ona da teklif edilecek...

Bu yetenek boşa gitmesin, yarın Fotomaç'ta işe başla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt