Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yönetim Sneijder’e;
"Tavan ücreti 3,35m Euro olarak belirledik. Bizimle devam etmek istiyorsan bu rakamdan 2 1 yıllık sözleşme uzatabiliriz." demiştir.

Sneijder de;
"Bu sene sözleşmemdeki parayı alayım seneye bu rakamdan sözleşme imzalarım" demiştir.

Yönetim de;
"Hayır ya bu sene imzala ya da kulüp bul" gibisinden bir şey söylemiştir.

Sneijder de;
"Aç karna karar veremiyorum. Öğleden sonraya kadar düşüneyim, kararımı veririm" demiştir.

Sneijder öğleden sonraki toplantıda "3,35m Euro tamamdır" diyecek.

2 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Sonra sıra Muslera’ya gelecek. Aynı ücret ona da teklif edilecek...

Sezai Karayel

Geliştirme farklı, karşındaki oyunculara karşı gösterdiğin performans farklı. Portekiz ligindeki kalite öyle aman aman degil 2-3 takım haricinde. Ayrıca bekler arasında olması ayrı bir ince istatistik. Kısaca iyi olabilecek 5-6 oyuncudan biri olmus ki, bizde de o kadar oynuyodu, bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk
İtalya'da defans yapmasını öğrendi, en büyük eksiği oydu. Zaten hücum olarak çok potansiyelli biriydi ki Portekiz'de onu da olgunlaştırdı. Kısaca İtalya-Portekiz ona çok şey kattı.

1b8b521250bf865b8f43ebe2269c1e3d.jpg

Durmisinin gelmeme ihtimali yok

Dursun :)

Inceyi anlayan likladi bile

2+1 dedigin evvela 2 yıllık bir sözlesme, 3m eurodan 6m euro ediyor. bizden 5 alıyor, 1m euro icin mi bırakacak.

bizden bu sezon 5'i alır, sene sonu serbest kaldıgında da, en kötü çin kulübüne 3m euro yıllıktan gider zaten. ağır sakatlık gecirirsede jubile yapar, büyük bir kaybı yok.

Tamam sende haklı olabilirsin ama şartları ve konuşulanları bilmiyoruz.Benim tek itirazım sanki sneijderi kimse istemiyor havası yaratılıyor benim tepkim buna.

Wes'ten indirim istiyorsun da Selçuk maç başlarıyla birlikte neredeyse 4 milyon euro alıyor, böyle bir niyetin varsa bütün oyunculardan da aynı indirimi istemen lazım.

Tamam artık 10 gün boyunca gündem sneijder olur. Bize transfer lazım transfer herkes birer birer elden kaçıyor

Biz bonservis ucreti odedik ve aldık. Aldığımızda Sneijder futbolu unutmuştu nerdeyse..

Bizde tekrar yukselişe gecti, ve tabii ki birkaç sene yaşlandı..

Şimdi ayrılacaksa min. 4-5m€ bonservis getirmeli. Bedava Sneijder olmaz..

Bencede olmaz,zaten bedava versek baya teklif alır hafife alıyor bazıları sneijderi.

Bence orta saha beklerden daha mühim bir durum. Neden hala takviye yapılmadı anlamadım en azından 1 tane kampa katılmalıydı.

Selçuk da zaten muhteşem oynuyor o pozisyonda. Onun bastonu yok aynen.
Selçuk muhteşem oynuyor diyen 1 tane insan evladı var mı forumda? Ne içiyorsunuz topunuz merak ediyorum. Surada sneijderi eleştirenlerden 1 kişi selçuk daha iyi demiş mi de her eleştirinin altına selcugu ilistiriveriyorsunuz!!!

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Bu antrenman konusunda bir sorum olacak renktaşlar. Tudorun yaptığı yüklemeyi diğer takımlar da yapamaz mı ya da iş antrenörlerde mi bitiyor yoksa Tudorun özel programı mı var ?

Wes'ten indirim istiyorsun da Selçuk maç başlarıyla birlikte neredeyse 4 milyon euro alıyor, böyle bir niyetin varsa bütün oyunculardan da aynı indirimi istemen lazım.
Ne Yönetim ne medya samimi değil hiç bir şekilde. Ben daha bir gün bile Selçuk'un Semih'in bizdeyken Burak'ın falan fazla kazandıklarının konuşulduğunu görmedim.

Yönetim samimi olsa herkesten indirim talep eder. Bu takımın yaklaşık %80-90'ı hak ettiğinden fazla para kazanıyor.

Daha geçen sezon başında başladılar Sneijder'e saçmasapan bir sarı kart için para cezası haberleri ile mobbing yapmaya. Resmen şerefsizlik yaptıkları.

İşin acı tarafı bunu yiyen taraftar sayısı da hayli fazla.

sent via GSC

kargalar ve fiko nasıl bir mezarcı nasıl bir ölücü bunlar böyle

ama bravo 2 sene kiralık adamlarla sampiyon oldular

Selçuk muhteşem oynuyor diyen 1 tane insan evladı var mı forumda? Ne içiyorsunuz topunuz merak ediyorum. Surada sneijderi eleştirenlerden 1 kişi selçuk daha iyi demiş mi de her eleştirinin altına selcugu ilistiriveriyorsunuz!!!

E tamam ben de diyorum ki ne Sneijder ne de Selçuk savunmada iyi. Aynı şekilde ikisi de temposuz, ikisi de hava toplarında etkisiz. Ama Sneijder Selçuk'tan farklı olarak daha fazla dikine oynuyor, koşu yollarına daha çok pas atıyor, daha çok verkaça giriyor. Bu nedenle 8 numarada Selçuk oynayacağına Sneijder oynasın. Tabii eğer iki değil bir orta saha transferi yapılırsa.

2+1 dedigin evvela 2 yıllık bir sözlesme, 3m eurodan 6m euro ediyor. bizden 5 alıyor, 1m euro icin mi bırakacak.

bizden bu sezon 5'i alır, sene sonu serbest kaldıgında da, en kötü çin kulübüne 3m euro yıllıktan gider zaten. ağır sakatlık gecirirsede jubile yapar, büyük bir kaybı yok.
Çine gitmek istese hemen gider ama neden gitsin adam tey tey ı seviyor. Istanbul biçilmiş kaftan ailesi icin.

Bu antrenman konusunda bir sorum olacak renktaşlar. Tudorun yaptığı yüklemeyi diğer takımlar da yapamaz mı ya da iş antrenörlerde mi bitiyor yoksa Tudorun özel programı mı var ?
diğer takımlarda yapıyor ama sorun bizde son 2 senedir neredeyse bu tarz ağır antremanların hiç yapılmıyor olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt