Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DD9xgyVXgAAsuS0.jpg
Westhamlı taraftarların yorumlarını okumuştum bende genel olarak gitmesini istemiyorlar ve Bilic'e kızgınlar

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli icin 4.5 milyon euro bizim basinin haberi,ben 4.5'tan fazla oldugunu düsünüyorum

4.5 milyona feghouli gidiyor sorusunun cevabı %90 hayır olmalıydı bana göre.. 4.5 ya premier ligde direğe forma giydirsen 2-3 milyon € ediyor zaten..Şimdi şüphe etmeye başladım feghouliden çok mu kötü oynamış ki ?

o 32% bizim taraftardir :asd22:

Son 10 yilda yerliler sampiyon oluyor yazmistim ya,yabanci bir Td'nin sampiyon olmasini saglayacak kisi Albayrak'tir

Terim'e benzeyen yönleri de çok Tudor'un,hırslı kimseye pabuç bırakmıyor falan.Albayrak'la iyi anlaşırlar muhtemelen.Ali Dürüst de gelse iyiydi ama o daha Terim'e yakın,TFF'den ayrılmaz şimdi.

Kusura bakma ama hep ideolojileriyle bağlantılar kurarak yorumlar yapan bir adamsın ve haliyle söylediklerinin çoğunun içi boş oluyor. O zaman önce EN eli belinde olanla başlamak lazım. İkisinin de eli belindeyse takıma en az katkı verenden başlamak lazım 15 asist yapandan değil.
Yok önce takımı iplemeyen ve 5 milyon alandan başlarsın yanlışın var. Buarada eli belinde nin ne gibi ideolojik bir anlamı var açıklada öğrenelim???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder, belhanda aynı takımda oynamaz. zaten tudor'un oyun planinda sneijder'e yer yok. takımı belhanda üzerine kurmayı düşünüyor. Önümüzdeki günlerde ilişkisi kesilir sneijder'in kulüple

Belhandanın Sneijderden fazla katkı sağlayacağını düşünüyorsa zaten tudoru yol yakınken ülkesine dönsün , tenis antrenörü olsun!!

dursun da mayıstaki seçimde tekmeyi yer kongrede. Böylece 3 yıl boyunca GS ı ilk 3 e sokamayan beceriksiz, cibiliyetsiz, tarihin en çapsız GS başkanı oalrak hatırlanır, hak ettiği gibi!!

Son 10 yilda yerliler sampiyon oluyor yazmistim ya,yabanci bir Td'nin sampiyon olmasini saglayacak kisi Albayrak'tir
Keramet kimde bilmiyorum ama Albayrak ve Ali Dürüst ne zaman gelse şampiyon oluyoruz

ben de bu elemanda ne bulduğunuzu anlamış değilim...keşke kariyerine sağ bek olarak devam etseydi yaşı da genç epey geliştirirdi kendini..bu adamdan üst düzey stoper olmaz
Tr ligi için gayet iyi bir stoper.Eldeki bütçeyi mantıklı kullanmak gerekli adam bizi istiyor 1 sene kiralayarak sağlam katkı alırız.Aziz/Çalık/Semih'e tercih ederim.Üstelik sağ bekte de alternatif yaratırsın.

Terim'e benzeyen yönleri de çok Tudor'un,hırslı kimseye pabuç bırakmıyor falan.Albayrak'la iyi anlaşırlar muhtemelen.Ali Dürüst de gelse iyiydi ama o daha Terim'e yakın,TFF'den ayrılmaz şimdi.

Adamlarin oyuncularla iliskisi mükemmel,yerli-yabanci fark etmiyor Albayrak icin.

Melo'nun Albayrak sevgisi ortada,melo'nun evde Cati su damlatsa Albayrak'i ariyordu cözmesi icin :D

Keramet kimde bilmiyorum ama Albayrak ve Ali Dürüst ne zaman gelse şampiyon oluyoruz

Sarper'e de yazdim

Yerli-yabanci farketmiyor onlar icin,herkese esit mesafede yaklasiyorlar buda takim olma yolunda fayda sagliyor dogal olarak

GS'deki merkez orta saha maaşları;

U.Gündoğan 0.45
Donk 1.5
Tolga 2
De Jong 2.5
Selçuk İnan 2.95
Belhanda 3.35
Sneijder 4.5

Belirtilen rakamlar KAP bildiriminde belirtilen yıllık garanti ücretlerdir. Prim ve bonuslar hariç.

U.Gündoğan 0.45
Donk 1.5
Tolga 2
De Jong 2.5
Selçuk İnan 2.95

--------------------------------------

Orta saha için çöpe atılan yıllık para: 9,4 milyon euro !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt